Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cuslág megmondja a tutit

2014.03.10. 17:50 :: Bandi bá'

  Azt hinné az ember, hogy a Napisz*r könyvváltozatát olvasgatja minden alkalommal, amikor valamelyik naprakész médiafelület az arcába tolja a Zuschlag könyv egy-egy részletét. Nem tudom, kinek az ötlete volt egyébként ez az írás, kétlem, hogy a börtönviselt ex-politikus maga találta ki, inkább úgy gondolom, valamelyik hithű mutyista felebarátja lehet az illető, a Kövér-nyomdának pénz kell, a népnek botrány, Zuschlagnak meg a harminc ezüstpénz, vagy mifene.

  "Gyurcsány és társai feláldoztak engem. Gyűlöltek, mert okos voltam, törtető, és nem féltem tőlük." Sírja félholtan, nekem meg az jár az eszemben, hogy ez az ember nem csak szerény, de láthatóan piszok elégedett önmagával, csak azt nem tudom, akkor miért landolt a börtönben, ha már ilyen eszes gyerek?

  Sőt, halálosan meg is fenyegették a napokban. Valaki oda böffenntette neki valami homályos plázasarokban a hétvégén, hogy ezt nem felejtjük el neked, meg fogsz murgyelni; rajta kívül ugyan ezt senki nem látta-hallotta, de cusi azért pontosan tudni véli, hogy ellenzéki aktivista lehetett az illető, most már csak az a kérdés, Janinak éppen ki az ellenzéki? Álmaiban Amerikaként még mindig visszainteget a jobboldal "ellenzéki" jelző alatt, vagy végképp átnyergelt a másik pacira, és már nem csak a pénz, de az elvek is odakötik?

  Meg azt is mondja, hogy nem szerette az Mszp-t. De a pénzt azt szerette, még ha borzalmas fájdalmakkal is járt zsebre gyűrni azt az ötven milliócskát a szocialistáktól nejlonszatyrostól együtt, és feltételezem, hasonlóan eget verő trauma lehetett most körülbelül egy hasonló összeget felnyalni Habonyéktól is, elvégre a politikai prostikat jól meg kell fizetni.

  Persze értem én, mi van a háttérben. Az átlagmagyar ebből az egészből úgysem lát semmit, csak annyit hogy "ötvenmillió" aztán ha már kellőképpen felszívta magát, akkor leüvölti odahaza a tévét, beveri a szunyát, aztán másnap reggelre lenyugszik, csak az a fránya ötvenmillió zakatol az agyában. Arra már nem emlékszik, hogy most éppen az a csapat nyúlt a hóna alá ennek az aranyifjúnak, akik korábban bőszen cuslágoztak, most meg cuslág szavaival a zászlajukon indulnak harcba. Nem dereng, hogy a korábban cuslág millióit firtató brigád most közmilliárdokat sikkaszt, vagy hogy a korábban politikusi hazugság miatt sikító brigád most áhítva vágyja a politikusi hazugságot. Nem számít. Zuschlagot meg lehetett venni kilóra, aki most arról sztorizik, hogy a Feri milyen kegyetlen, hideg ember, ő meg az a jópofa, vicces gyerek amúgy, de ezek nem nézték ezt jó szemmel, meg hogy rá akartak mászni a liftben, beakasztás céljából. (Talán már akkor is a börtönévekre akarták felkészíteni?)

  Remélem, a rohamcsapatok megvédik majd ezt az újdonsült Szíjjártó-klónt. (A fizimiska már stimmel, a többit meg majd meglátjuk). Ha minden jól megy, március 29-én Jani már molinót is cipel majd a Békemeneten.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr375852905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása