Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

november 2022
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Cuslág megmondja a tutit

2014.03.10. 17:50 :: Bandi bá'

  Azt hinné az ember, hogy a Napisz*r könyvváltozatát olvasgatja minden alkalommal, amikor valamelyik naprakész médiafelület az arcába tolja a Zuschlag könyv egy-egy részletét. Nem tudom, kinek az ötlete volt egyébként ez az írás, kétlem, hogy a börtönviselt ex-politikus maga találta ki, inkább úgy gondolom, valamelyik hithű mutyista felebarátja lehet az illető, a Kövér-nyomdának pénz kell, a népnek botrány, Zuschlagnak meg a harminc ezüstpénz, vagy mifene.

Szólj hozzá!

Ukrán Viktor nem szól be, bármi is a helyzet

2014.03.03. 17:40 :: Bandi bá'

 

  Mit csinált a napokban a mi édesdrágajó miniszterelnökünk, a magyar föld és a magyar nép édesatyja? Utazgatott kicsit az országában, persze nem álruhában, nem Mátyás király ő, cígölte magával a stábot, hagy lássa a jó nép ki jár erre éppen, meg a videó-archívum is hagy gyarapodjon, egyszer még sokat fog az érni biztosan. Megtekintett pár tyúkólat, parádézott egy pálinkásüveg társaságában, és még egy tizenéves kiscsávót is megtekintett, mert az a hír járta, hogy a srác kívülről fújja az Internacionálét mennyire nagyon rajong érte.

  Hogy közben a szomszédban éppen háború készül? Arról méla kuss van.

1 komment

Kijevben terroristák zavarják a rendet a hazai lakájmédia szerint

2014.02.21. 15:45 :: Bandi bá'

 

  Európa-szerte attól hangos a média, hogy Kijevben a kormányerők éles lőszerrel lövik a felkelőket, a világ pedig az áldozatokra emlékezve szólal fel ezekben a napokban. És mit gondolnak, ki állt ezekben az időkben az ukrán és az orosz kormány erőszak-politikája mellé? Pontosan. A magyar lakájmédia, és így közvetve Édesviktor meg a haverok. Mert az ugye nem kérdés, hogy a Kossuth-rádió, ahol a kérdéses hír elhangzott, kinek a szócsöve.

63 komment

"Orbán simán csak besz@ri." Az utca embere tömör véleményt mond

2014.02.07. 16:15 :: Bandi bá'

 

  Azon, hogy a paksi döntést máris tető alá hozták, nem lepődtem meg. Olyan jó magyaros-fideszes-paprikás mártásban van ez is tálalva, hiszen a bejelentés és a szavazás között mindössze pár nap telt el. Nem tévedés, ennyi idő alatt lezavartak egy több évtizedre ható stratégiai döntést. Ez akkor is tömény idiotizmus volna, ha amúgy a döntés rendben lenne, de nincs. Ami azonban feltette az i-re a pontot, az Orbán sunnyogása volt. Megint.

Szólj hozzá!

Orbán-Putyin emlékház Felcsúton

2014.02.01. 16:55 :: Bandi bá'

  Orbán Viktor faluházat avatott Felcsúton. Kellett, mert az még nem volt, az isten tudja hogyan, de kimaradt a szórásból ami elég nagy felelőtlenség, mert hát miféle vezető az, aki hamarabb építtet stadiont a kertje végébe, mint hogy egy ilyen, a közösség kulturális életet szolgáló épületet húzzon fel a faluban? Öreg hiba, remélhetőleg szórja is emiatt a fejére bőszen a hamut.

Szólj hozzá!

Címkék: politika foci stadion orbán viktor putyin felcsút faluház

süti beállítások módosítása