Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Orbán megmondta: ha jövőre bukunk, az miattad lesz, választópolgár

2013.09.06. 18:40 :: Bandi bá'

  Hogy a dolgok közepébe vágjunk; Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában azt találta mondani, senki ne tekintse lefutottnak a jövő évi választást, de a Fidesz szavazói meg aztán végképp ne tekintsenek rá úgy, mint egy lejátszott meccsre, mert kérem szépen ha a szavazóbázis majd jól otthon marad, gondolván, hogy a szomszéd úgyis odahúzza az X-et ahová kell, akkor bizony úgy járnak mint 2002-ben.

  Az ilyesmi persze telibe talál az átlagos Fidesz-szavazónál; az az évszám, hogy 2002, úgy rántja görcsbe a gyomrukat, hogy nincs az a kellő mennyiségű Unikum, ami azt elfogadható határidőn belül feloldaná. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy ezután a miniszterelnök azt is belengette, hogy "megint jön az a nyolc cudar év, amit elszenvedtünk", akkor már biztosra vehetjük, hogy nem lesz senki, aki venné a bátorságot, hogy otthon maradjon, mert biztos, hogy Semjén Zsolt által örök kárhozatra ítélik.

  De megvan ennek a dolgoknak az az igen érdekes aspektusa is, nevezetesen az, hogy bár még több, mint nyolc hónap van hátra a választásokig, a szerecsenmosdatás már most megkezdődött. Orbánban ugyanis fel sem merül, hogy egy esetleges buktát az ellenszavazatok is okozhatják, azok ellenszavazatai, akiket megfosztottak a nyugdíjvagyontól, a rokkant ellátástól, a megélhetéstől, az életpályától, a földtől, trafiktól, akik külföldre kényszerültek menni dolgozni, vagy akiknek simán csak tele van a zsákjuk az egész újmódi hűbéruras rendszerrel. Nem, hiszen ő (ők) mindent jól csináltak, egy esetleges választási vereség esetén semmi, de semmi felelősségük nincs, az egyes-egyedül kizárólag a választópolgároké.

  Tegyük fel, hogy 2014-ben a Fidesz elhasal. Pillanatnyilag ugyan nem látok rá sok esélyt, de játszunk el a gondolattal. Lesz majd magyarázkodás? A fenét. Hibáztatni kell valakit? Nem gond, ugyanis te leszel az, kedves Fidesz-szavazó. Meg a szomszédod. A gyereked is, de lehet, hogy még a kutyád és a rég elhunyt rokonod is, ha történetesen rajta vannak Kubatov listáján. És akkor már hiába bizonygatod, hogy te elmentél, nem a te szavazatodon múlt. Akkor már mindegy lesz. Az igazi felelős, aki tehet róla, az majd csendben sunyítani fog, mert fel sem fog benne merülni, hogy bár mindenki elment, aki csak mehetett, de "ennyire futotta", mert senki más nem kívánta őt visszatapsolni. Ugyan, hiszen ő nem lehet felelős, nem lehet hibás, ő az érinthetetlen. Te viszont annál inkább számíthatsz megvetésre és közvetve akár retorziókra is. Azt már mindenkinek a történelmi ismereteire bízom, milyen politikai rendszerek ismertetőjegyei ezek...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr725498400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.09.06. 19:44:18

Orbán azt teszi, amit tennie kell egy politikai vezetőnek: mobilizálja a szavazótábort. Hol a probléma?

Sexual Harassment Panda 2013.09.07. 09:50:59

A 3. Vonal, hogy ki fogunk lepni/ki fognak rugni az eu-bol.
Gorcsosen, argus szemmel figyelik O V minden mozdulatat, es minden szavat kiforgatjak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.07. 09:52:34

Az elmúlt 20+ évben Orbán még soha nem vállalt felelősséget semmiért miért pont most kezdené el?!

( a többi se mondjuk)

Archenemy 2013.09.07. 09:54:40

@Blogger Géza: de és ez minden témában megfigyelhető.

Nyugdíjnövelés: úristen mi lesz az államháztartással, miért nem a fiatalokat támogatják inkább, Orbán szavazatokat vesz, populista.

Nyugdíjnemnövelés: Orbán az árok szélén hagyja a tehetetlen kisnyugdíjasokat, akik az életüket ledolgozták, katasztrófa diktatúra fasizmus éhenhalás.

Tandíj: A szegény diákok kiszorulnak az oktatásból, fasizmus, elitizmus, bezzeg a zorbán gyerekei miért tanulhattak ingyen.

Nincs tandíj: ami ingyen van, annyit is ér, nem ilyen gazdag Magyarország hogy eltartsa a ruhatár szakosokat, lám a szocializmus, a "nekem jár" megint felütötte a fejét.

stb, napestig lehetne sorolni. Teljesen hiteltelen már ez az egész.

gnme 2013.09.07. 10:17:18

hát viktorkám, kisfiam

miután 800e cukorbetegbe beletörölted a lábad

.. ne várj tőlük semmi jót, mert ez mind szavazó

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.07. 10:25:15

Nem kell izgulnia a fidesznek, tegnap óta tudjuk, hogy a Viktor Picurkák győzelemre születtek.

gumirocker 2013.09.07. 10:34:43

@Archenemy: Orbán pont ezt csinálta ellenzékben. Éppen ezért lehet a fejére olvasni már minimum a 2006-2010-ig terjedő időszakban tett állításait. Amivel persze szöges ellentétben cselekszik most. Én azt emelném ki inkább, hogy Orbán attól fél, azért épít ki ilyen szintű ellenőrzött közéletet és gazdaságot, mert fél, hogy másképp őt is ugyanúgy meg lehet bénítani, szabotálni, basztatni, mint azt ő tette az utolsó négy évben. Fél azoktól az erőktől és politikai játszma fajtáktól amit ő szabadított erre a társadalomra, amikor ellenzékben volt. Azaz saját magától fél.

high up! 2013.09.07. 10:35:01

Hát igen, az Orbanescu klán is kezdi felfogni, hogy valami nem stimmelhet itt. A 90%-os alattvalói rétegen elvégzett 32-ik hereölő megszorítás után egyre érthetetlenebb a helyzet:

a kifingatott nép asszongya, hogy egyre jobban imádja Orbanescut. A közv. kutatásban fidesz népszerűsége töretlenül emelkedik.

Ez már egyre gyanúsabb a NER vízfejnek is.
Mert vagy az van, hogy 3 év alatt a népet sikerült a NER-nek a saját nulla szellemi színtjére ledolgozni és ez siker. Vagy pedig a nép össznépileg kúrja át a közv. kutatókat. Ez pedig kérem ellenforradalom! - Orbanescu varázslatos MSZMP-s szókincse szerint.

Hogy a NER vízfej se hisz a saját maga által hamisította álomnak, azt jól jelzi, hogy a sikerek csúcsán megkezdik a belső leszámolást. Félnek a NER elvtársak, ez csak azt jelzi. Ha Sárvárt elbukják, akkor az egész országot bukják, ez világos, nemde?

Mária 2013.09.07. 10:40:29

Abba kéne már hagyni a Fidesz fikázását, mert abból nem lesz ellenzéki győzelem, hogy kórusban veritek magatokat és tucatszámra írjátok a vitriolosabbnál vitriolosabb posztokat.

Ellenzéki győzelem abból lenne, ha a vergődés helyett képesek lennétek mozgósítani a saját szimpatizánsaitokat.

De mivel ehhez hülyék vagytok, meg jól le is szarjátok, így Orbán nyugodtan aludhat.

Éhes_ló 2013.09.07. 10:42:01

Ha azt vennénk számba, hogy elqró, libás hány szavazót vert át, fosztott ki, buktoréknak nem 2/3 lett volna, hanem 99%-a...

Ezen az alapon kár reménykednetek.

Ráadásul a szoci és libbancs törzsszavazók emigrálnak (hacsak nem hazudtok reggel, délben, meg este), vagy megpusztulnak és a helyükbe friss állampolgársággal ellátott felvidéki, erdélyi, kárpátaljai magyarok lépnek akik nem felejtik el elqró és bandája aljas rúgásait egyhamar...

Sexual Harassment Panda 2013.09.07. 10:42:32

@high up!: Nos, kétség kívül van igazségtartalma a mondandódnak.
Egyfelől ott van az ellenzék mantrája:
-rettenetes diktatúra van
-nincs szólásszabadság
-csődbemegyünk, azonnal
-kiléünk/rúgnak minden európai, és nemzetközi szervezetből
-és egyébként is:minden xar
-rettenetes azantiszemitizmus

a kormányoldal:
-rettentő szabadságharcot vívunk (aminek semmi kézzel fogható pozitív eredménye nincs, lehet, hogyha ugyanezeket az intézkedéseket hozzák, csak kussban, akkor is itt tartanánk)
-rettenetesen karistol a gazdaság
-mindenki minket másol
-rabigába hajtottuk Brüsszelt
-kő módjára zuhaz az államadósság
-annyian dolgoznak, hogy hamarosan ide fognak járni a német munkavállalók

Mindkét maszlag szar, az igazság valahol a kettő között van.

high up! 2013.09.07. 10:43:09

Az azért érdekes kérdés, hogy hogyan is jutott a NER vízfej arra a következtetésre, hogy pont ebben az 5 mini választókerületben kell kirúgni a hasznos hülye lakájait.

Szerintem az van, hogy a vezetőség titkos köz.kutatásokat rendel magának, ami senki számára nem ismert és nem is publikus. Ezekből vonhatták le azt a következtetést, hogy az adott 5 kerületben a helyi vezérek nem tudják kezelni a nép ellenforradalmi kísérleteit.

Sexual Harassment Panda 2013.09.07. 10:43:37

"Abba kéne már hagyni a Fidesz fikázását, mert abból nem lesz ellenzéki győzelem, hogy kórusban veritek magatokat és tucatszámra írjátok a vitriolosabbnál vitriolosabb posztokat."

+1

high up! 2013.09.07. 10:51:25

@Mária:

Hahaha Máris néni, te is csak pofázol most, úgyhogy magadat köpted le.

Amúgy én személy szerint európai és polgári, na meg szakértői kormányzást akarok és erre jelenleg nulla darab ellenzeki párt van a talonban. Három év alatt egyik se tudta magát a 21. századra felépíteni (se szaktudásilag, se emberi jellemben), ehyelett ugyanazok az ótvar arcok, ugyanazokkal a mocskos kezeikkel akarnak dacból hatalomra jutni.

Ez van, én annak is örülök ha az Orbanescu klán marad, mert akkor jön a 9%-os szja, amitől még a leglakájabb fidióta is úgy kifingik, mint a kriptokomcsik hívők 1989-re.
Na majd akkor lesz csak egy NER fordulat.

Mária 2013.09.07. 10:59:19

@high up!:

"Hahaha Máris néni, te is csak pofázol most, úgyhogy magadat köpted le."

Ezt hogy érted, kicsi paraszt?

Tavasz óta egyetlen posztomban se vertem magam az Orbán-kormány dolgai miatt, mert akkor rájöttem, hogy nem bennük, hanem az ellenzékükben van a hiba.

kissiú 2013.09.07. 11:13:43

Hosszú idő után igazat szólt a törzsfőnök: ha valakit megválasztunk, azért bizony minket terhel a felelősség. Pláne ha újraválsztjuk, azután, amit az elmúlt 24 évben csinált.

czjanos 2013.09.07. 11:26:29

Ha maradna jövőre a mostani rendszer, nagyon jól látjuk, hogy mire számíthatunk. Változás esetén lenne remény arra, hogy a dolgok másként, jobban, eredményesebben, demokratikusabban történnének. Tényleg a választókon múlik: elmennek-e szavazni és ha elmennek, hová teszik az X-eket. Én már tudom, hogy hová teszem: az egyiket a demokratikus oldal közös jelöltjére, a másikat Bajnai Gordon listájára.

Magustanonc 2013.09.07. 11:30:12

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A cselekedeteiből kirajzolódó jellemével.

high up! 2013.09.07. 11:31:47

@Mária:

Azt úgy értem vén kurva, hogy ha itt vered a nyálad hogy miért nem mozgosít itt senki a ballibsi ellenzékért ahelyett hogy írosgál, akkor mondd már meg, hogy te mely utcákon mozgósítasz. Meg hány lakásról lakásra jártál az elmúlt években.
Szóljál már ha mozgósítasz, hogy megnézzem hogy miről is ordibálsz itt kétségbeesetten?

Ja, azt meg tudjad már 23 évnyi tapasztalattal, hogy nem a választópolgárnak kell kilehelnie a lelkét, hogy ezt vagy azt a gengsztert hatalomba juttassa, hanem az önjelölt politkusnak kell a seggét megemelnie ha szavazókat akar magának.
Mert teccik tudni nem én vagyok az elszámoltathatatlan politikusért, hanem ő akar magának édes élet karriert. Ehhez meg nem én fogok lótifutni, drágám.

Magustanonc 2013.09.07. 11:32:40

@high up!: Miért a pártoktól várod, hogy 21. századiak legyenek? Nekünk kell polgároknak kell előbb 21. századivá válni, és megkövetelnünk a mindenkori politikától az átláthatóságot, a korrekt tájékoztatást, és a felelősségvállalást.

Pl: Népszavazást indítani ezekben a témákban, és pártállástól függetlenül aláírni mindenkinek az íveket, amik támogatják ezt.

Mária 2013.09.07. 11:35:03

@czjanos:

Meggyőződésed, hogy a folyton a médiába rohangáló, a leendő és lehetséges partnereit alázó, kiszivárogtatásokkal nyomást gyakorló libás alkalmas lenne miniszterelnöknek, vagy csak arról van szó, hogy a szerinted kisebbik rosszat választod?

Tudod, egyenes ember, ha nem tud választani, akkor azt mondja, hogy nem választ. Nem kér se a nagyobbik rosszból, se a kisebbik rosszból.

Csak a gyenge és befolyásolható emberekkel lehet eljátszani a jó rendőr, rossz rendőr játszmát.

Mária 2013.09.07. 11:37:29

@high up!:

"Azt úgy értem vén kurva, hogy ha itt vered a nyálad hogy miért nem mozgosít itt senki a ballibsi ellenzékért ahelyett hogy írosgál, akkor mondd már meg, hogy te mely utcákon mozgósítasz. "

Neked, gyökérkém?

Neked mondjam?

Értelmes ember szóba se áll veled, te kretén, nem hogy még válaszoljon rá, ahogy vered magad :D

Úgyhogy mivel én értelmes ember vagyok, innentől ignore on.

Vu, de ja vu 2013.09.07. 11:38:51

@Sexual Harassment Panda: A másik oldalról nem ugynez megy???

Lélegezz- polgártárs - lélegezz!!! Nem tudni, mit hoz a jövő, Neked vagy Nekem kedvezőt, de jegyezd meg: egoista szavazó vagyok, ha nekem és környezetemnek nem jó a nostani állapot, igyekszem megfelelőbbre szavazni!!! Ha a Kétfarkúak, akkor arra... Ha a régi nomenklatúra szocijai... rossz szívvel de arra. Nekem egy tudatlan cigány ne ugasson, ha azzal romlásba visz!!! Ha meg nem tudja hova visz, akkor adja vissza, a kormánypálcát...

Ami most van, számomra 2010-ben nagyjából látható volt... Amikor elkezdte a visszamenőleges törvénykezést, onnantól csak egy "Vezér" parancsára vártam, mert nem szívtam egyedül, ha kell és értelmét látom, 'mozgósítható katona' vagyok...

Vannak hibák és vannak korrigálható hibák. Ha a hiba korrigálása megtörténik, gyakorlatilag nincs miről beszélni. Ha azonban a hibák felterjesztése arroganciába, lenézésbe torkollik, lehet jól jönne egy miniszter, akire hallgatnak a tőmegek, így Parlament megmenekül...

Ugye ez többé nem forulhat elő??? Ugye megjelennek a nép által választott képviselők??? Ugye nem futnak meg gyáván a választott képviselők =Akkor is mi okuk volt rá???)

Viszont megemlíteném a Hszt hatálya alá tartozó szavazókat, akik 'rögeszmések',tudják hogy ki miatt fizetnek 16 illetve 20 % adót (gyk: nyugdíjcsökkentés) a megelőző törvény hatálya szerint járó jóvedelemből... ÍNem felejtenek a rokik, akiket megalázó módon köteleztek igazolásra, netán kinőtt-e a hiányzó végtagjuk.

ne feledjük a közalkalmazottakat akinek jövedelmét vörös posztókként tártak a nyilvánosság elé, járandóságaikat befagyasztották, jövedelmeik mértékét a lakosság heccelésére használták...

Ezek és ami egy hsz keretébe már nem fér, a szavazók 'díjazni' fogják - ez az én reményem...ú

Az hogy ki nyer, alternatíva híján nekem mindegy... csak egy a fontos: kezdődjön a számonkérés - életre-halálra!!!

Archenemy 2013.09.07. 11:48:43

@gumirocker: teljesen igaz egyébként, csak a mai ellenzék van elájulva magától, hogy mekkora européer, párbeszéd, együttműködés, lehet más a politika, demokrácia, stb. Közben akkor ezexerint meg pont olyan populista és ellenkező, mint a fidesz.

Archenemy 2013.09.07. 11:52:10

@Mária: "abból nem lesz ellenzéki győzelem, hogy kórusban veritek magatokat és tucatszámra írjátok a vitriolosabbnál vitriolosabb posztokat."

Arról nem beszélve, hogy a kigúnyolástól, baszogatástól és lenézéstől (amivel a fideszt ill. a szavazóit szokás illetni) még senki nem gondolta azt, hogy hejj de igaza van a másiknak, inkább csak azt, hogy na ezek köcsögök, nem is baj, ha visítanak.

Nazarin 2013.09.07. 11:56:21

Kedves posztoló! Nem érzed, az utolsó mondatod mekkora zagyvaság? Ha a Fidesz 2014-ben elveszíti a választást, mégis hogyan fognak retorziót gyakorolni a szavazóikon, ellenzékből?

high up! 2013.09.07. 12:12:43

@Mária:

Te csak egy kivénhedt lúzer ballibsi kuruc vagy drágám. Aki kurvára frusztrált attól, hogy míg Orbanescu semmit nem csinált nyócév alatt, csak gyalázta a kormányt és ezzel 2/3-a lett, addig most ti, megvert ballibsi sereg, itt álltok ugyanazzal a taktikával és még 1/3-otok sincs.

Hát igen észlénykém, erre mondtam, hogy a ti fajtátok annyira hülye volt az elmúlt 3 évben, hogy ahelyett hogy 21. századi európai szakértő politikusokat épített volna fel, fogta magát és restaurálta az elmúttnyócév ótvar arcait.

Hát ez nem jön be. Erre szoktam mondani, hogy 2014-ben a fideszt nem lehet leváltani, max. egy másik párttal koalícióba kényszeríteni. Aztán mivel a váltást akaró szavazók frusztráltak lesznek 2014-ben mert a ballibsik gyengék voltak a kormányváltásra, ezért a maszop meg E14 végleg le lesznek írva, mint alkalmatlanok.

Az út az új pártok előtt fog megnyílni 2018-ra. Nem pedig az ótvar oligarcha ballib pártok előtt.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.09.07. 12:28:34

@doggfather:

Azért én emlékszem valami Kuncze nevűre, aki még a választás éjszakáján lemondott, látván a silány eredményeket.

Rodolfo63 2013.09.07. 12:31:16

@Éhes_ló:

"Ha azt vennénk számba, hogy elqró, libás hány szavazót vert át, fosztott ki, buktoréknak nem 2/3 lett volna, hanem 99%-a..."

na, akkor légyszíves sorold a számokat és hogy mikor mivel érték el az általad írottakat - mind várjuk a listádat, akár egy rövidítettet is

czjanos 2013.09.07. 12:58:59

@Mária: Két dolog:
1. Én nem minősítelek téged, mert nem ismerlek;
2. Nagyon jól tudom, hogy kit választok és ez nem a kisebb rossz (vagy ahogy írtad, a jó rendőr), hanem a számomra elfogadható megoldást kínáló jelölt. Nevesítve: Bajnai Gordon.

Éhes_ló 2013.09.07. 13:01:31

@Rodolfo63: no akkor a családtagjaidnak vezényelj.
Szerencsére nem tartozok közéjük.
Ha érdekel, dolgozz magad, segít a gugli.

A valósággal van vitád, a megtörténtekkel, nem velem.

vega4 2013.09.07. 13:08:02

Ady Endre

Esze Tamás komája

Gábor fiam Bécsé,
Oda is van nőve,
Örzse lyányom a Krisztusé,
Papok szeretője.

Morva grófé földem,
Asszonyom a sírban.
Menjünk, menjünk Munkács felé,
Már eleget sírtam.

Nincsen e világon,
Nem maradt már semmi:
Esze komám, ideje már
Rákócziért menni.

Magyar bolondoknak
Bolond útját járom,
Bécsi lator lett a fiam,
Pap-céda a lyányom.

Váradon gyaláznak,
Bécsben kinevetnek,
Ciberén élt Esze komám,
Mondok egyet kendnek.

Urak, papok dölyfét,
Ím, eleget tűrtük,
Gyomrunkba a sok bánatot
Már eleget gyűrtük.

Rákóczi, akárki,
Jöjjön valahára:
Kígyóinknak, Esze komám,
Lépjünk a nyakára.

béla a görög (törölt) 2013.09.07. 13:16:16

Orbán nem tud mit kezdeni a szavazóval.
Orbán a politikával sem tud mit kezdeni.
a többiről nem is beszélek

Orbán csak egyet tud, igaz azt nagyon: hergelni! lásd szavazót (kit így, kit úgy)
Orbán a politikával sem tud mit kezdeni - XXI. században stadion építünk a kertünk végébe (is) meg kátyúzunk a lányunk esküvőjére?! stb. Gyerekek...

Ez az ember jó lenne a TV-shop-ba konyhacuccot árulni, meg jó lenne TV-s hittérítőnek - de mit politikus?!
Nevetséges.

Ilyen formán eszébe sem jut a szavazó. nem is érdekli. A TV-shopban sem látod a vevőt a hittérítő sem látja birkát.
A szavaival van elfoglalva nem a szavazóval.

sorstalan gáz 2013.09.07. 13:34:18

Valami titkos pályázatot írtak ki az Indexen, hogy ki tudja a leghülyébb blogot írni?

Csak azért kérdem, mert gyengusnál is gyengébb írások jelennek meg sorra, mintha tanévkezdő iskolások gyötrődnének a kötelező dolgaírással, miközben a fejükben még a nyári élmények vannak:

- A franc vigye el, valami orbánfikát kaptam feladatul, oszt mennyivel jobb volna a strandon lenni

sorstalan gáz 2013.09.07. 13:36:26

A topicról meg csak annyit, hogy minden választáson a választópógár emel fel vagy buktat, erről szól a parlamenti demókrácia

Ha csak most ismerte fel ezt a tényt a szerző, akkor komoly elmaradásban van

Bandi bá' 2013.09.07. 13:51:32

@sorstalan gáz:
Bizony! A nyereményünk pedig a devizahitel végtörlesztésének ígérete lesz... :-)
Az írás pedig a már jó előre tologatott felelősségről szól, ha ezt a tényt nem ismerted fel, komoly elmaradásban vagy.

sorstalan gáz 2013.09.07. 13:58:58

@czjanos:
"Én már tudom, hogy hová teszem: az egyiket a demokratikus oldal közös jelöltjére, a másikat Bajnai Gordon listájára. "

Akkor te tudhatsz valamit, amit mi még nem. Mert kívülről csak a hatalomért való marakodás látszik a "demokratikus" oldalon

czjanos 2013.09.07. 14:07:25

@vega4: Jaj, ne, még kiveszik Adyt a nemzeti alaptantervből!

sorstalan gáz 2013.09.07. 14:10:05

@Bandi bá':
Aki felvette a devizahitelt, az kiálltotta magáról a bizonyítványt, inkább ne szóljon semmit. Gondnokság alá kéne helyezni, korlátozott állampolgári jogokkal, nem pedig hogy ő mondja meg mit kell tennie a felelős döntéshozóknak.
Mivel önként vállalta a rabszolgaságot, maradjon is rabszolga egész életén át

Bandi bá' 2013.09.07. 14:18:16

@sorstalan gáz:
Jó, de ezt a devizásoknak mond, ne nekem :-)

Rodolfo63 2013.09.07. 14:18:28

@Éhes_ló: szóval, hazudtál

értjük, ennyit értél

Hé Gazsi! Én? Milyen tyúkot?! (törölt) 2013.09.07. 14:44:07

@béla a görög: Engem mondjuk most Fodor is felhergelt, igaz mással, "csak" azzal, hogy be akar jutni a parlamentbe mindenáron. De igaz a poszt, aki nem húzza el a belét szavazni, az ne sírjon utána, hogy Orbánék maradtak. Ilyen szar kormányunk régen volt.

lavór 2013.09.07. 14:51:44

"ha jövőre bukunk, az miattad lesz, választópolgár"

Na és a teljesítményük miatt, amit értékel az a bizonyos "választópolgár". És ha sokan elégedetlenek, bukta van.

vega4 2013.09.07. 15:13:34

@béla a görög: A focihoz viszont ért. Lásd a tegnapi sikert.

Éhes_ló 2013.09.07. 15:24:18

@Rodolfo63: haha, igzat írtam te szerencsétlen, de eszem ágában sincs neked bizonygatni a valót, te szerencsétlen mesüge.

Elqrótól menekül minden épeszű, mint a leprástól, még azok is, akik királlyá tették pár éve még, a nem kevésbé aljas és sunyi orbán pedig a második menetre készül, nem is rossz esélyekkel, köszönhetően persze annak, ahogy libás és elqró "sikert sikerre halmozott" és persze "sikeresen politizál" most is. mármint a magadfajták szerint.

Aki ezt nem látja, olvassa, nem érti meg 1013 nyarán, nos annak csicskázzon az, akinek hét anyja volt.
Inkább kockásra röhöhógöm magam rajtatok 2014 tavaszáig.
Utána meg majd eldől, ki nevet a végén...

Magustanonc 2013.09.08. 10:23:25

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Az ember tettei és szavai a jelleméről mesélnek. A tiéd is, az enyém is, Orbáné is.

Magustanonc 2013.09.08. 11:03:47

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Te kérdezted, hogy hol a probléma. Megkaptad a választ.

Rodolfo63 2013.09.08. 13:13:33

@Éhes_ló: nem írtál igazat - mivel egy apró felsorolással se tudtad alátámasztani

Éhes_ló 2013.09.12. 08:46:45

@Rodolfo63: ne feszengj itt feleslegesen szerencsétlen mesüge.

A fos post kapcsán ezt írtam:
"Ha azt vennénk számba, hogy elqró, libás hány szavazót vert át, fosztott ki, buktoréknak nem 2/3 lett volna, hanem 99%-a...

Ezen az alapon kár reménykednetek.

Ráadásul a szoci és libbancs törzsszavazók emigrálnak (hacsak nem hazudtok reggel, délben, meg este), vagy megpusztulnak és a helyükbe friss állampolgársággal ellátott felvidéki, erdélyi, kárpátaljai magyarok lépnek akik nem felejtik el elqró és bandája aljas rúgásait egyhamar... "

Erre ha akarsz bármiféle bizonyítékot keresgélj bátran,van rá 4,5 évnyi + egy libásnyi anyag.

Vezényelni meg a családtagjaidnak, vagy a kibuclakó haverjaidnak vezényelj, talán ők elnézik neked, hogy ilyen lusta és értelmetlen vagy.

Én teszek rád, meg a magadfajtákra és erősen drukkolok, hogy ne javuljatok egy szemernyit se, mert ezzel a nagy arcotokkal ismét buktok bármit, ahol a szavazók döntenek a jövőtökről és nem a belterjes beltenyészetetek ajvékolása számít.

Tegyétek minél hangosabban és minél több helyen, annál több szavazója lesz a jobboldalnak és a radikális jobboldalnak.
süti beállítások módosítása