Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

A szakítást nyögi Éden Szandra (De ki az az Éden Szandra?)

2012.07.05. 17:00 :: -Britpopper-

De nagyon nyögi. Közel 37 kilóra fogyott, alig eszik, ráadásul még pánikrohamok is gyötrik. Ejnye, ejnye. Most felmerülhet a kérdés: mégis ki a fene az az Éden Szandra? Hát kérem szépen, ő az első Éden Hotel reality ex-szereplője aki már azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy nem elég, hogy sokkal butább mint az átlag vele egykorúak, még ennek tetejébe ribancoskodik is jobbra-balra. Ha jól tudom még a mellét is megműttette a reality fináléja után. Furcsa, de ezt egyre gyakrabban teszik a minimális reflektorfénybe kerülő honi hullócsillagok. Idéznék a cikkből: "Két-három hónapja derült ki, hogy neki volt más is mellettem, aztán adtunk még egy esélyt egymásnak, de ő egy újabb lánynak is. Nem titok, nem tudom feldolgozni ezt, rettentően megviselt. Már több mint egy hónapja képtelen vagyok enni. Korábban sem voltam súlyos, ötven kilót nyomtam évek óta. Most harminchét vagyok, a barátnőim felváltva jönnek, hogy erőszakkal felhizlaljanak" - nyilatkozta a Borsnak, hozzátéve, hogy rendszeresen szédül és volt már két nagyobb pánikrohama is. Kár, hogy manapság már ez is hírnek számít. Azért régebben ilyesmi még nem volt. Mondjuk az első Való Világ vagy Big Brother előtt. Akkor még az emberek leszarták, hogy éppen mit reggelizett, vagy kivel feküdt le ama bizonyos illető akinek keresztneve előtt a hangzatos VV, avagy BB jelzés szerepelt. Most pedig már velük van tele majdnem minden szennylap. A Bors alapból egy hulladék (de talán nem ferdítenek annyit mint a Story, emlékezzünk csak a nem is oly régi George Clooney-s esetre) de zabálja az ilyen ex-celeb kis senkiket akiket felfuttatott a média. Ezeken ugyanis mindig lehet csámcsogni.

Szandra 2011 08 01.......jpg

Ez ilyen sikerrecept szisztéma. Adva van egy nyugdíjas öreg néni aki megveszi a lapot. Hazafelé a buszon átlapozza, nehéz a piacon megpakolt szatyor, egyszerűbb busszal menni 2 megállót. Leszáll és elindul a háza irányába a jól ismert kis utcácskájában. De már ott motoszkál a fejében az a hír amelyet az imént olvasott miközben két vádlija közé szorította a szatyrát, ki ne essen a mirelit zöldborsó. Tönkrement a házasságuk? Ilyen hamar? Tényleg? Pedig olyan fiatalok még! Ejha! Emígy mereng magában. Hirtelen találkozik a szomszédasszonnyal. Elbeszélgetnek, kivel mi újság, régen volt már az a tegnap este amikor utoljára beszélgettek ott a kerítés tövében. Nos, az öreg néni puszta szórakozásból bedobja már ezt a nemrég olvasott érdekfeszítő témát a szomszédasszony előtt, hadd csámcsogjanak ezen is. Az információ így tovább vándorol. Ehhez a másik néninek nem kell az újság, hallomás alapján is megszületik benne a sztori. Aztán majd tetszés szerint továbbadja valaki másnak. De térjünk vissza az öreg nénihez. Hazamegy. Kiolvassa a szennylapot az utolsó betűig. Utána jöhetnek a rejtvények, mert azok is vannak ám. Lehet kenyérpirítót, meg családi vígjátékot nyerni. Hűha. Eztán a lap mehet a többi közé. De itt még mindig nincs vége. Olykor a kedves gyermek, avagy unoka is rálelhet és jobb híján kiveri a farkát az említett cikkben szereplő hölgyemény fotóira, hiszen miért is ne. De előtte/utána azért beleolvas a cikkbe, naná. És az információ megint tovább adódott. Ilyen egyszerű a képlet. Ezért futnak ennyire ezek a szennylapok hazánkban. És ezért hír Éden Szandra szakítása is. Miért is ne?

komment

Címkék: média bulvár reality hotel társadalom éden szandra szennylap

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr584612798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coci45 2012.07.10. 09:20:13

Én is valamennyit láttam az Éden hotelből de annyi elég is volt.Ugyanolyan szennyműsor mint az Aranypart,VV....stb...butítás felsőfokon.
süti beállítások módosítása