Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ősztől SuperTV2, gyerekek

2012.08.10. 18:00 :: -Britpopper-

„A stratégiaváltás a TV2 Csoport hosszú távú stabilitását, a disztribúciós bevételek kiaknázásának lehetőségét szolgálja. Bizonyítja egyúttal a tulajdonosok elégedettségét a TV2 Csoport elmúlt féléves nézettségi eredményeivel és a programráfordítások hatékonyságával. Az invesztíció egyértelműen mutatja a ProSiebenSat.1 elkötelezettségét a hazai leányvállalat iránt valamint azt a tényt, hogy komoly potenciált látnak a hazai piacban és a TV2 márkában” – mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója. 

Nemrég olvastam, hogy ősztől lesz elérhető a SuperTV2 ami sok-sok exklúziv műsort fog majd magával hozni és egyes műsorok premierben láthatók majd, még a rendes TV2-es vetítés előtt. Képzelem én, hogy milyen premier műsorok lesznek majd ezek. Különbem sem szerencsés ilyen szavakkal dobálózni mint hogy "premier" egy olyan tévécsatorna esetében amely még az Indiana Jones és a Kristálykoponya Királysága című 2008-as filmet is premierként hirdeti. Most külön arról inkább nem szólnék, hogy a csatorna saját gyártású műsorai milyen minőséget képviselnek mert ezek arra sem érdemesek, hogy egy mondatnál többet áldozzak rájuk. Najó, most az egyszer kivételt teszek (tettem mondjuk annak idején is, csak azok az irományok már elvesztek mikor leállt a szerver). Szóval volt annak idején a Hal a tortán. Már akkor sem értettem, hogy mit néznek az emberek azon, ahogyan más emberek zabálnak. Aztán rájöttem, hogy hoppá, hiszen akik zabálnak azok celebek. Bizony, különféle megélhetési celebet sikerült már akkor is összevakarniuk a készítőknek, gondolom ha lesz folytatása a műsornak akkor továbbra is maradnak a kaptafánál és nyomják sorra a Pákó -féle rémségeket. De akár már Győzike is feltűnhet majd ott, hiszen amúgy is fasírtban van az RTL Klubbal. Legalább bemutathatja, hogyan kell világi salgótarjáni varnyúlevest főzni. De ez csak egy műsor. Volt anno még ilyen társkeresős faszság is, sok-sok agyhalottal. Sajnos azt pont nem láttam de legalább hallottam és olvastam róla eleget. Egybehangzó vélemények állítják, hogy ama ominózus műsor apropóján már az utolsó fillérig le lehetett volna perelni a TV2 fejeseit, de a műsor kiagyalóit biztosan. Azt hiszem volt is valamiféle per, hát kívánom nekik, hogy nyögjék életük végéig. Szóval talán ebből is lesz majd folytatás. Csak pár elmebeteget kell találni hozzá akik egy kis pénzmag fejében szívesen beköltöznek egy villába és ott játsszák az agyukat. Kár, hogy rengeteg ilyen önjelölt bohóc mászkál manapság. Nem baj, majd úgyis csak azokból gyárt médiazombit a média, aki vevő rá. Senki sem tiltja meg, hogy kikapcsolt a tévét. Sőt, egyáltalán minek kapcsolod be?

Szólj hozzá!

Címkék: média közélet bulvár társadalom mindennapok társadalomkritika

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr894705860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása