Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Nesze neked rendőrség!

2012.08.12. 15:00 :: Bandi bá'

  Az elmúlt két-három napban eléggé sok hír röppent fel a rendőrség átszervezésével kapcsolatban, és most, hogy már kicsit tisztul a kép (ha ugyan tényleg tisztul), ideje kicsit megvizsgálni a dolgokat. Az már biztos, hogy a Belügyminisztérium döntése szerint jogutód nélkül, és azonnali hatállyal megszüntetik a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát. Az érintettek - mintegy 420 fő - más kapitányságokon kapnak majd munkát. Nem is kérdés - még ha nem is beszélnek róla - hogy a dolog összefüggésben áll a Vizovczki-féle korrupciós botránnyal.

 Amivel most szemben állunk, az gyakorlatilag a kollektív bűnösség elve. Akár szereti valaki a rendőrséget, mint intézményt, akár nem, beláthatja, hogy a legigazságtalanabb eljárás a történelemben mindig is ez a fajta elv volt. Csak azért meg,- és elítélni egy bizonyos csoportot, mert néhány tagja megkavarta azt a bizonyost, nos, ez egy demokráciában elfogadhatatlan. Pedig most éppen ez történik. Több, mint négyszáz emberre sütötték rá a bélyeget, és rúgták ki őket páros lábbal csak azért, mert egyes vezetőiknek és néhány társuknak volt némi vaj a fején. Normális körülmények közt a bűnösségről bíróságnak kell döntenie - ez valószínűleg itt sem fog elmaradni - de ennek ellenére már mindenkit elmeszeltek kivétel nélkül. Gyakorlatilag kimondták rájuk kimondatlanul is, hogy korrupt vagy, a rendszer felforgató és rohasztó eleme, és örülj, hogy egyáltalán állományi tag maradsz. És mindez miért történik? Mert az egyéni felelősség kivizsgálása, mondjuk ki, fárasztó, és az illetékeseknek talán kedve sincs hozzá. Szőrözni, motoszkálni, utána nézni, kihallgatni - ez túl macerás. Azon kotlani napokat-heteket, és rakosgatni a képzeletbeli puzzle-t, hogy most akkor tényleg 52 ember volt-e benne a szószban az egész osztályról, vagy a Béla főtörzs lesz az 53-ik, és ha igen, akkor még az Arankát is át kellene világítani - nos, ez túl fárasztó. Rúgjuk szét az egészet, és nincs vele több gond.

  A legnagyobb baj az, hogy a rendőri szakma - akárcsak az igazságszolgáltatás más területei, a bírói, ügyvédi, ügyészi munka - meglehetősen specifikus foglalkozás. Ha végleg elege van az embernek az egészből, és leszerel, nos, akkor nincs másik belügy, nincs másik rendvédelmi szerv, ahová át lehet igazolni, mint egy focista. Ha az ember ért valami máshoz, még éppen elmehet buszsofőrnek, vagy burkolónak, de aki nem ért máshoz, és már rendőrként sem boldogul, abból nem lehet mind vagyonőr. Ezzel most nem sajnáltatni akarom a rendőröket, csak arra akarok rávilágítani, hogy aki nem tud mihez kezdeni - főleg már 40 év felett - az ezek után lehet, hogy egy dolgot fog tenni, mégpedig információkat fog átadni a "sötét oldalnak", és ebből megint csak az átlagpolgárnak lesz kára. Reméljük persze, hogy nem fognak így tenni, én nem akarom kollektívan előre bűnössé tenni őket, de az esély megvan rá, mert valamiből élni kell.

blog-rendorok.jpg

  Személy szerint nem a rendőröket féltem, hanem hogy ebből a tömény katyvaszból hosszú távon megint csak az alvilág profitál majd, a jónép pedig szív, mint rendesen. Ha pedig már így állunk, van jó néhány kérdésem az érintettek felé, csak éppen a válaszokat nem tudom, pedig szeretném, úgyhogy talán segíthetnének.

  - Ha ez az osztály megszűnik, ki veszi át a helyét? Talán csak nem a TEK egy külön egysége, ahogy azt pártállamokban szokás?

  - Az átadás-átvétel biztosítását ki végzi majd?

  - A folyamatban lévő nyomozati anyagok megismerése mennyi idejét viszi majd el az új állománynak, és eközben mennyi nyom és anyag évül, szalasztódik el?

  A lényeg; hibás szakmai döntést hoztak, ezt nem tagadhatjuk. Ráadásul az osztály jogutód nélkül szűnik meg, szóval ezek után senki nem fog a szervezet bűnözéssel foglalkozni? (Kis malíciával most - ahogy már sokszor - újra elő lehetne állni a kérdéssel, miszerint így lesz rend 2 hét alatt?) Hogy pedig visszatérjek a fentebb emlegetett kollektív bűnösséghez, elég érdekes, hogy az NNI leváltott főnöke az ORFK-nál marad. Szóval csak a beosztott kollégák mennek mostantól vidékre dolgozni, ő továbbra is jó helyen lesz.

  Ha pedig már itt tartunk: az egység megszüntetésének oka vajon nem lehet-e az, hogy egyes szálak túl messzire, túl magasra futnak, túl sok érdeket, túl sok egzisztenciát sértenek meg? Hiszen azt is nagyon jól tudjuk, hogy a belügyminiszternek is megvolt anno a maga nem kis balhéja olajügyekben. Éppen ezért most talán jobbnak látják, ha a szakértő nyomozókat elzavarják, hogy lojális emberek üljenek a helyükre. Odafent is jól tudják ugyanis, hogy amit az országgal, és főleg annak a vagyonával tesznek, örökké nem maradhat rejtve, és büntetlenül. Csak ha eleve olyan valaki "nyomoz", aki már az ő emberük.

  De ne legyen igazam.

49 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr814707472

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ne takaríts, takarodj! 2012.08.12. 23:23:58

A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor pártelnök szombaton Borzonton, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) táborában. Gratulálok, kedves Vona Gábor! Sorolnám, hogy kiket sértett egészen biztosan vérig ez...

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.08.12. 23:22:16

Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. A lista folyamatosan bővül. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése 3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzet...

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.08.12. 23:21:33

Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. A lista folyamatosan bővül. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A Kubatov-lista 2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése 3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.08.12. 23:00:16

Az igazság leginkább az utolsó bekezdésben található--más magyarázatot nem találok én sem erre.

2012.08.12. 23:19:30

"A lényeg; hibás szakmai döntést hoztak"

Szakmai? Biztos? Szerintem messziről bűzlik az egészből, hogy ez bizony politikai döntés volt.

2012.08.12. 23:41:41

"azonnali hatállyal megszüntetik a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát"

Javaslom helyette létrehozni, a Közúti basztatás, és sofőrvegzálás osztályt. Azon belül Izzókészlet kommandó, és gyorsreagálású EÜ-csomagkereső csoport létrehozását. A kábítószerkereső kutyáknak is jól jön egy kis profilváltás, mondjuk közvetlen emisszió vizsgálat: ha magas a kibocsátott CO tartalom, ugatással jelzik. Ill. alkoholszonda hiányában az alkoholos befolyásoltság vizsgálat is végezhető velük.

dr. Bubó 2012.08.12. 23:41:52

az egész rendőrséget fel lehet számolni... hót felesleges...

bűnszervezet... a fides mafia kiszolgállója...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.08.12. 23:47:56

azonnali hatállyal megszüntetik a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát.

- Ezek szerint megszüntették a szervezett bűnözést. Mert arra, hogy legalizálni akarják, nem is merek gondolni.

Squid 2012.08.12. 23:59:13

Remélem hogy valamelyik szarba hagyott jólinformált főrendőr a kirúgása után kipakol erről az egészről.

Félelmetes, hogy az Orbán kormány 2 éve alatt merre változott az ország, és még van alsóhangon még kettő!!

God help us all!

kewcheg 2012.08.13. 00:04:29

@dr. Bubó: Én is így gondolom.Gengszterváltáskor fel kellett volna számolni rendőrség,bíróság ügyészség és társaik,majd rövid időn belül felállítani ezeket vadiúj,lehetőleg Norvégiából,a Brit szigetekről és Svájcból importált vezetőkkel,míg azok kinevelik a tökéletes utódaikat....

Gerilgfx 2012.08.13. 01:37:58

teljesen felesleges már maga az egész rendőrség is. amikor 15 éves sárhányó nélküli biciklizőkkel kell keménykedni, akkor működik. ha a vidéki falvakban tomboló vadcigányokkal kéne kezdeni valamit, hogy visszaszorítsák a magyarellenes faji bűncselekményeket, akkor nincs rendőr sehol. kórházak <- a folyosón döglesz meg. nyugdíj <- mire odajutsz, nem lesz. bíróságok <- felpofozol valakit, 5 év. szándékosan megölsz valakit, 1. működésképtelen a teljes államgépezet. na jó, a tűzoltóság egész jó passzban van még.

éljen a közvetlen demokrácia

a pstás 2012.08.13. 04:42:26

Ha ellátták volna a feladatukat, megértem, hogy megy a sírás, mert átszervezék őket. De így..........

tamatomi 2012.08.13. 06:20:06

senki nem mossa le Orbánról hogy - gyanum szerint - megragadta az alkalmat a teljes tisztogatásra, ennek az ügynek a kapcsán és kipaterolt minden neki nem tetsző emberkét hogy majd a sajátját ültesse oda. Azokat sajnálom kik belekeveredtek és becsületesen dolgoztak mert van ilyen is nem kétlem.

magyar ember teli szájjal 2012.08.13. 06:38:28

Más kapitányságokon fognak dolgozni. Ez nem kirúgás, és nem is megbüntetés. Eddig sem volt hasznuk, ezután se lesz, a fizetésük pedig változatlan marad.

töreki 2012.08.13. 06:48:43

Ezt a maffia bandát (rendőrség) szőröstül-bőröstül fel kell számolni a belügyminiszterrel az élen! Addig semmi nem fog változni amíg ezek közül egyetlen egy is a helyén marad! Az a bolsevik szemlélet ami a mai napig is változatlanul irányítja a bűnbandát átszervezésekkel nem oldható meg! A vezetőket kivétel nélkül börtönbe kell csukni teljes vagyon elkobzás mellett és a sorállományt is alapos rostán kell átejteni!

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2012.08.13. 07:19:41

Egyedül a bűnszervezetek érdekeit szolgálja a szervezett bűnözés elleni osztály felszámolása. Azaz a felszámolók szervezett bűnözők. Nem létezik más magyarázat.
Idáig jutottunk.

dr. Bubó 2012.08.13. 07:29:12

drorvbán és a fides mafia a hibás ...
szentkétharmaddal akár rendes országot is csinálhatott VOLNA...
hejette haverok, buli, védelmi pénz stb...
összes közpénzt ellopják, de az 57 billió ofsórba vitt az a kisebb
a nagyobb kár a TÁRSADALOM SZÉTVERÉSE és az ERKÖLCSI VÁLSÁG

Kutchek (törölt) 2012.08.13. 07:43:10

Ha ezek a köcsög zsaruk az mszp alatt képesek voltak egy rakás szocit lecsukni, akkor mit csináltak volna most?
Mégis csak ciki lenne, ha pont a választások előtt tolnak be 3 raklap bizonyítékot Pintérék ellen.
Ez még a regisztrált választókat is elgondolkodtatná....

laci_52 2012.08.13. 07:53:10

Ez most azt is jelenti, hogy a Vizó-ügy miatti vizsgálatok is befejeződnek és bezáródik a felelősségre vonások köre? Mert akkor valóban gyanús, hogy túl magasra vezettek a szálak és így volt a legegyszerűbb elvágni őket.

Ezt a 420 rendőrt nem rúgták ki, lássuk a dolgok pozitív oldalát is: hátha általuk javul a rendőrség munkája a kerületekben, hiszen jól képzett, gyakorlott rendőrökről van szó.

Link Elek 2012.08.13. 08:42:52

A fideszes maffia eddig mindig odafigyelt, hogy ne lehessen oket elkapni.
Polt, Hando mar a helyen, most a szervezett bunozes rendoreit takaritottak el a utbol.

Ha a kovetkezo valasztason a fidesz veszteni fog, akkor is kepesek lesznek folytatni az uzelmeiket, mindenki akinek joga lenne a kormukra nezni az meg sem fogja probalni.

a kivandorlason kivul nem marad mas lehetoseg azok szamara, akik nem kapnak reszesedest a fideszes maffia uzelmeibol.

miigaz 2012.08.13. 08:53:07

Szerintem nézz ki az ablakon, mert már ott van a fekete autó!

dr. Bubó 2012.08.13. 08:56:55

@Link Elek: a fideszes mafia szó nem jo... az csak jelzős...

de maga az egyetlen maffia fidesz...

azaz "FIDES MAFIA" a hejes kifejezés

kotov 2012.08.13. 09:01:30

Ha ezzel a feloszlatással az volt a cél, hogy a korrupciót felszámolják, akkor kíváncsian várom, hogy a parlamenttel mikor fog ugyanez megtörténni.

Reggie 2012.08.13. 09:12:34

Egyaltalan nem biztos, hogy ebbol profitalna az alvilag. Sot, most jon nekik is a homalyos idoszak. Eddig tudtak, hogy merre mennyit kell tejelni.

blah 2012.08.13. 09:16:29

Pedig elég sanszos, hogy igaza van a poszternek, egy ilyen komoly szervezetet csak úgy megszüntetni másképp elég logikátlan dolog lenne...

Tita nick 2012.08.13. 09:25:17

voltam a géjprájdon frí dzsek pólóban.

csárli hárper 2012.08.13. 09:31:48

erről csak ez a vicc jut eszembe:
-apa, ha nagy leszek a szervezett bűnözésben fogok dolgozni!
-és melyikbe fiam, az állami vagy a magán szektorban?

déjá vu39 2012.08.13. 09:45:00

Azt volna jó tudni, hogy miért történt mindez?
1.) Mert csak így lehetett kisöpörni a korrupciót a rendőrségtől.

2.) A nyomozók túl közel jutottak néhány érintetthez.

Ha jól látom, a hozzászólók nagyobbik része a 2. változat felé hajlik.

christophe 2012.08.13. 09:45:14

@Reggie: Ne fèlj tudjàk,te is sejted....

Don Quixote de la Ferko 2012.08.13. 09:59:12

Úgy látom leírták már előttem, de nem árt az ismétlés, hiszen mint tudjuk a narancskomcsik Goebbels utódai.

Ezt a bandát el kellett tüntetni. Vagy azért, mert semmit nem tettek, vagy, mint az valószínűbb, azért, hogy ne tegyenek semmit, ami a Narancsos Lázálom létrehozását megakadályozhatja.

kotov 2012.08.13. 09:59:38

A V for Vendetta című filmet ugye mindenki látta?
Kísérteties a hasonlóság!

Don Quixote de la Ferko 2012.08.13. 10:02:25

Eljutunk vajon odáig, hogy az egykulcsos adóval megvettek szeme felnyílik, és rájönnek, hónapok kérdése az, hogy még az ő megemelt fizetésük is kevés lesz a megélhetéshez?

Egyasokkozul (törölt) 2012.08.13. 10:06:19

Épp időben, mire Pintér is sorrakerült volna a listán..

Móg 2012.08.13. 10:13:40

Nemrégiben hallottam egy kutató nyilatkozatát,
aki munkatársaival a magyar rendőrséget vizs-
gálta a korrupció tekintetében.Azt a megállapitást tették,hogy a magyar rendőrség
szervezete megkerülhetetlenné teszi a korrupciót{a lefizetéstől a kéz kezet mos
elvéig minden korrupciós cselekedetet figye-
lembe véve.}Amely rendőr nem áll be ebbe a sorba,azt rövid úton eltávolitják a szervezetből.Aki még fel is lép ellene az
még rosszabbul járhat.
Néhány éve holtan került elő egy rendőr a
Dunából.Megállapították,hogy megfulladt és
semmilyen nyomozást nem inditottak az ügyben.Mellesleg mielőtt megfulladt valaki
keresztül lőtte.Valószinű ő volt az utolsó
nem korrumpálható zsaru.

red shield rapresentative 2012.08.13. 10:13:57

Minden el lett lopva a Fidesz által. Nem kell rendőrség, mert ott a Pintéré!

egy hang 2012.08.13. 10:20:24

Szerintem ez teljesen egyértelműen annak a jele, hogy az ország fejéig ér ez a bibi. Pintér magát megtenné miniszterelnöknek is simán. Az meg, hogy a Panetta, meg a Zorbán meg az FSZB is mind a Molnárt fenyegeti már szánalmas. hirhatter.org/eletveszelyes_leon_panetta.htm

Lasombra 2012.08.13. 10:40:03

ez, hogy bevittek egy ismert, és szem előtt levő gengsztert, remek (fidesz szemüveggel) ill aljas húzás (nemfidesz szemüveggel) volt, hisz:
- eggyel kevesebb konkurencia az "ő köreiknek" az éjszakai életben.
- szét lehet robbantani a rendőrséget mondván: a korrupció túl mélyen beágyazódott.
- előzőben a legszebb, hogy indokolhatnak ezzel akár így van, akár nem. ha teszem azt ad absurdum totál pöpec olajozottan és feddhetetlenül is működött a rendőrség (biztosan nem így van, de gondolatkísérletként tegyük fel), akkor is le lehet cserélni az embereket, hisz mi, halandók ezt nem tudjuk. és oda is be lehet tenni az apparatcsikokat a rendőrségre is meg az alvilágba is.
win-win.

ezzel az összes köztisztviselővel és közszolgával kibasznak, mert most már lassan ott tartunk, hogy ha egyszer bukik a Fidesz, akkor kapásból be kell tolni az állami szférának egy széles spektrumú antibiotikumot, válogatás nélkül ki kell baszkodni mindenkit, mert nem tudhatjuk, hogy ki a csuti paraszt alvó sejtje, és ki normális, tisztességes, dolgozó ember.
utóbbiak miatt ez igazságtalan.
hacsak nem valaki megszerezné azt a Kubatov-listát...

Lasombra 2012.08.13. 10:45:34

@Lasombra: az első mondatom kicsit félreérthető lett. :)
szóval önmagában természetesen nem aljas húzás, hogy bevisznek egy "maffiózót". a sztori utóélete és folyományai bűzlenek messziről.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.08.13. 10:46:11

@Lasombra: hat..
elobb-utobb csak lesz itt is lusztracios torveny..

csak nem a kommunistakra, hanem a kuministakra lesz ervenyes:-DDD

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.08.13. 10:48:27

@egy hang:

Azért őrizzük már meg a komolyságunkat :-)

komancska 2012.08.13. 11:10:46

bakker. ez gáz. így nem lehet majd lefülelni őket, ha a mézes-bödönt elveszik tőlük. ez pech.

lobster thermidor 2012.08.13. 11:16:17

P.S. alapos munkát végez!
Ez a Vizo cirkusz csak egy átlátszó ürügy. Most tüntetik el az utolsó tanúkat, és felégetnek mindent, ami az bizonyító erejű lehet ellenük.
Kétségem sincs a megbízó személye felől.

2012.08.13. 11:17:41

@Gerilgfx: mi? közvetlen demokrácia hol?
még igazat is adnék a többiben de eltúlzod annyira, hogy hülyeség jött ki... szándékos emberölés 1 év hm?

Bandi bá' 2012.08.13. 11:25:07

@tiboru:

Először is üdvözlöm a blogon! Mindig jól szórakozva olvastam a konteós elméleteit, éppen ezért örülök, hogy megtisztel a jelenlétével.

Most, hogy elolvastam az ön bejegyzését, látom csak, hogy eléggé azonosak az elméleteink. A magam részéről ez az egész gondolatmenet leginkább szakmai eredetű, mivel magam is jogi-igazságszolgáltatási területen (nem rendőrként) dolgozom.

gumirocker 2012.08.13. 11:35:25

Én is arra szavazok, hogy az egészet azért csinálták, hogy az ő/ ill. prominens fideszes belügyesek alvilági kapcsolatait ne lehessen firtatni. Jó néhány nagyon becsületes és nagyon elkeseredett SZBO-s rendőrt ismertem régebben.... hát hogy velük mi lesz, azt nem tudom. Szerintem sokan leszerelnek, mert elegük lesz abból, hogy mindig ők szívnak mindenért.

És igen, nem lesz aki felgöngyölítse a fidesz kormány alatti dolgokat.

Ha nem lenne ennyire aljas az egész, még elismerően csettintenék a mesteri kivitelezés láttán. A V nevű úriembert nem igazán sajnálom ettől függetlenül.

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.13. 11:41:43

@Don Quixote de la Ferko:

"Eljutunk vajon odáig, hogy az egykulcsos adóval megvettek szeme felnyílik, és rájönnek, hónapok kérdése az, hogy még az ő megemelt fizetésük is kevés lesz a megélhetéshez?"

Ne viccelj. Még mindig volt/van közel félmillió barom, aki visszaküldte az inzultációs ívet, mert azt hiszik, számít valamit.
(Bár a számoknak nem tudom mennyire higgyek, mert július közepén belengették a bukásszagú 396 ezres számot, aztán egy hét múlva valami fityeszes honlap már döngette a mellét, hogy megvan a 600 ezredik).
A lényeg, hogy akad még bőséggel olyan droid, aki a gépfegyvertűzbe is vakon belerohanna szeretett vezére szőlőbirtokainak megmentésért.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.08.13. 11:44:09

@Bandi bá':

Köszönöm a velkamot és az elismerő jelzőket :-)

Az azért - szerintem - jelent valamit, hogy két szomszéd területről nagyjából ugyanazt és ugyanúgy látjuk.

Bandi bá' 2012.08.13. 11:56:25

@tiboru:

Nincs mit.
Szerintem tegeződjünk, még nem vagyok olyan vén :-)

Nézz körül a blogon, van még más olvasnivaló is...

A lényeg pedig: ugyanúgy látjuk valóban, de ennek minden valószínűség szerint az az oka, hogy a dolgok túlságosan is kiszúrják az ember szemét, úgyhogy aki nem teljesen vak, az nagyjából ugyanerre a következtetésre jut.

Ahogy mondták itt előttem, a 2/3-al lehetett volna végre egy rendes országot csinálni, helyette kénytelenek vagyunk elszenvedni egy rakás orvosi eset ámokfutását.

Squid 2012.08.13. 12:28:39

@Bandi bá': "Ahogy mondták itt előttem, a 2/3-al lehetett volna végre egy rendes országot csinálni, helyette kénytelenek vagyunk elszenvedni egy rakás orvosi eset ámokfutását."

Heh! Igazából, szerintem mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy soha nem akartak normális országot csinálni. Pedig sokkal okosabb lett volna pozitív eredményekkel felelős,prudens gazdasági politikával és európai szemlélettel elnyerni az emberek bizalmát több ciklusra.

Ehelyett látjuk mi történt az utóbbi két évben, bár amit te "ámokfutásnak" hívsz az közel sem az, már csak azon is látszik ami a rendőrökkel történt, módszeres alapos jól átgondolt megsemmisítése a múltbéli disznóságoknak.
süti beállítások módosítása