Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Villámhír 6.0 - Semjén is bedobott egy adag tündérport

2012.08.17. 16:00 :: Bandi bá'

  Miután Lázár "aki nem lopott annyit mint én, az annyit is ér" János tavaly nyáron finoman elküldte a búsba a KDNP-t azzal, hogy ez a kormány nem koalíciós, és ezzel ideje volna végre szembenézniük, azóta a párt szorgosan keresi a helyét. Semjén Zsolt valószínűleg most úgy vélte, végre megtalálta a kulcsot ahhoz, hogy visszahízelegje magát Orbán mellényzsebébe, mivel kiszaladt a száján egy olyan mondat, ami arra enged következtetni, hogy Matolcsy tündérkirály valószínűleg őt is megkínálta egy adag tündérporral, és így már egymással karöltve álmodnak rózsaszínt a NER baldachinjainak selyemhullámain.

  "A nemzet egyesítése az idei augusztus 20-a legfontosabb üzenete, a nemzetpolitika sikertörténet, világméretekben is példátlan."

  Egy egy zseniális mondat! Remekül cseng, ráadásul kellőképpen homályos is ahhoz, hogy a szűkösre redukálódott rajongótábor megint ne igazán értsen meg belőle semmit, és csak azok a szavak maradjanak meg bennük, mint egyesítés, sikertörténet, példátlan.

  Annyit azért hozzátennék, hogy a nemzetpolitika nem csupán a határokon túl élő magyarokról szól, a határokon belül viszont akkorát bukott a dolog, mint az ólajtó. Mert vajon sikeres nemzetpolitika-e a küszöbön álló éhséglázadás, a közel 3 millió embert érintő mélyszegénység, a maffiamódszerek alkalmazása a politikában, az alkotmány szétverése, és az ország egész jövőjével való felelőtlen játszadozás, aminek mozgatórugója csak és kizárólag a kedves miniszterelnök úr sértett egója?

  Na jó, egy dologban azért igaza van; bizonyos értelemben sikeres lett a nemzet egyesítése, mégpedig abban, hogy régen nem kovácsolta össze az országot már semmi annyira, mint a jelenlegi kormánypárt iránti egyre fokozódó elégedetlenkedés, és gyűlölet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr554717338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása