Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Villámhír 8.0 - Rokonok Zrt. Budaival

2012.10.02. 11:00 :: Bandi bá'

  A Népszabadság arról értesült, hogy Gerzsánszki Lajos, aki hogy, hogy nem, Budai "Ganxsta és a dinnyekartell" Gyula rokona, 732 hektár földterületet nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Budai - természetesen - visszautasít minden vádat, és perli az újságot. Láthatóan az sem érdekli, hogy például Fejér megyében egyenesen a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet vezetőjének unokaöccse nyert egy pályázaton, a hirdetményt pedig maga a nagyfőnök írta alá az unokaöcsinek, ott is minden szabályos volt, mert Budai szerint "tágabb értelemben mindenki rokona, vagy ismerőse valakinek."

  Szóval olyan ez, mint a jereváni rádióban, nem is nyert, és nem is rokon, de mivel szegről-végről mindenki rokon, így mindenki lehet nyertes, egyszóval nincs itt semmi összeborulás kérem szépen. Bayer Zsolt szokás szerint nagykanállal adagolja a szappant a mosdatáshoz, a napokban olyan ki-be fordított magyarázkodást írt Ángyántól kezdve Felcsúton át a hektárok sokaságáig, hogy szinte már az olvasó érzi bűnösnek magát, miután átrágta a betűhalmot.

  De miért éri meg a Fidesznek ez az egész felhajtás? Nos, azt tudjuk jól, nem igaz? Hektáronként 60 ezer forint állami támogatás, számoljuk ki, mennyi az. Vásároljuk ki a nemzeti vagyont a rokonságnak, aztán szépen át lehet majd passzolni a külföldieknek, mert itthon még mindig sokkal olcsóbb a földterület, mint külföldön, és lesz belőle nagy kaszálás. Senki ne gondolja komolyan ezt a "megvédjük a magyar földet" maszlagot, ez csak addig tart, amíg az oligarchiáknak kedvez, utána Viktor bejelenti, hogy a tegnap megjelent stigma földeladásra buzdította, és kész. Nincs itt titok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr124814335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása