Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Levelet kaptam, lájf!

2012.08.15. 17:00 :: Bandi bá'

  Emlékszik még valaki az Opusnak erre az ezer éves slágerére? Mindegy, mert tulajdonképpen nem is lényeges.

  A grafománia görög eredetű szó, jelentése íráskényszer, kóros írásszenvedély, amely esetben az alkotás mennyisége sokszor köszönőviszonyban sincs annak minőségével.

  Nos, ezzel egyszerűen nem tudok vitatkozni.

blog-Orban-levele(1).jpg

  Tulajdonképpen örülnöm kellene, hogy végre valamiben elsők vagyunk Európában, az örömön pedig csak az az aprócska tény ront, hogy ez a valami a recesszió, és a rekord infláció. Tündérország tündérkirálya, karöltve a felcsúti félázsiaival azért mégiscsak összehozott valamit, még akkor is, ha büdös, ronda, nem akartuk, és a kutyának sem kell. Aztán ezt a valamit a miniszterelnök most megpróbálja sikerként eladni, mert végül is csak nézőpont kérdése, mit nevezünk teljesítménynek, nem igaz Viktor?

  "Ma már Európa is elismeri, hogy Magyarország jobban teljesít, mint a legtöbb európai állam." Úgy az egész levéltől is, de ettől a sortól aztán tényleg könnybe lábadt a szemem, ám nem akarom részletezni meghatódottságom okait, mert azzal szerintem mindenki tisztában van. A levél tartalmával ellentétben az egyre nyilvánvalóbb tény ugyanis az - és ezzel most nem akarok sötét felhőket festeni az égre - hogy az illetékesek erről a szintről már ha akarnák sem tudnák beindítani a gazdaság berozsdásodott fogaskerekeit, persze törekvés erre amúgy sincs. Marad a "lenini út", azaz módszeresen kicsinálni a kellemetlenkedő újságírókat, eltávolítani a rossz helyen puhatolózó rendőröket, a pénzt szétosztani a puszipajtások között, röghöz kötni a fiatalokat nehogy a nyugat elszipkázza őket (hagyjuk már, semmi szükség szipkázásra, mennek ők maguktól is), minden pozícióba olyan embert ültetni, akinek a farka a mi satunkba van szorítva, és közben lökni a pénzt a médiába, hogy az azt harsogja, miszerint minden szép és jó, eközben pedig nagy szavakkal bombázni a hanyatló, kapitalista nyugatot. Csakhogy mindez nem eredmény. Egyre nyilvánvalóbb, hogy Orbán még egy békebeli TSZ igazgatására sem lett volna alkalmas, nemhogy egy ország vezetésére. Tudjuk, hogy igen kimagaslóan tud az ellenzékben szónokolni és nagyokat mondani, de semmi egyebet nem szabad rábízni, mert tehetsége semmihez nincs, maximum még annyi, hogy újabb, a posta útján ránk szabadított demagóg hülyeségekkel bombázza a már amúgy is frusztrált tömegeket. Bátran húz lapot a tizenkilencre, mert szemmel láthatóan tényleg nincs tisztában azzal, hogy mára a magyar választók többségének szemében nem több egy leszerepelt falusi focistánál, aki - ha nincs a politikai pálya - mára egy lenne a romkocsmák félhomályában tengődő ál-értelmiségiek közül, csak hogy stílusos legyek. Szóval tényleg ennyire hiányzik neki az a bizonyos szikra a kanóc végén?

  Hogy is mondják? A kőműves habarccsal fedi el a hibát, a cukrász habbal, az orvos földdel, Orbán pedig levelezések végeláthatatlan sorával. De már ez sem segít. Az eredménytelenség ugyanis nagyon is szembeöltő, és gyakorlatilag minden utcasarkon szembejön az emberrel valamilyen formában. A kormány végrehajtási kedve/ereje/potenciája igen szerény, kivéve persze akkor, ha a saját belső köreinek szánt juttatásokról van szó. De ez sem tartható fenn örökké. A nagy magyar közgéptársaságra előbb-utóbb rá fog omlani az egész NER. A gond csak az, hogy nagy valószínűséggel mindenki mást is maga alá temet majd, nem csupán őket.

51 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr724713548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotty 2012.08.16. 09:20:00

"eltávolítani a rossz helyen puhatolózó rendőröket," - Jelenleg a kialakult maffia rendszer szétverése és a korrupt rendőrök szétzavarása folyik. Igaz ez az egyetlen jó amit csinálnak, de legalább ezt ne vitassuk el.

W0M1TT 2012.08.16. 09:26:38

@belekotty: Ja, hogy a helyükre a saját kutyájuk kölykét ültessék.
Ne legyenek tévképzeteid, csak a piacot osztják újra. Innentől Pintér papa spanjai osztják a szart, azt bumm.

nixe 2012.08.16. 09:30:16

Tisztelt Miniszterelnök úr !

Eredjen Ön a pi..ába! Ön hazudik.
De nézzük tételesen,amit levelében állít (hogy már további nyilvánvaló helyekre ne menjünk)
1. Kimentette a lakás devizahitelesek azon viszonyleg szűk körét,akiknek amúgy is volt pénzügyi lehetősége végtörleszteni. A többi meg még szarabb helyzetbe került, mert a mentés ötletétől elszálltak az árfolyamok.
2. lehet, hogy az Ön rezsiköltsége nem változott (eddig is nulla volt, meg most is) de nálam majdnem minden szolgáltató emelt valamilyen módon az utóbbi két év folyamán, beleértve a banki díjakat, amivel esetleg netántán az Ön különadóit és ÁFA emeléseit akarták rajtam bevasalni. Megjegyzem, ha az élelmiszert is rezsinek tekintem, a helyzet még rosszabb.
3. Nem őrizte meg a nyugdíjak vásárlóértékét, mert a nyugdíjas fogyasztási kosarának inflációja jóval magasabb volt mint a teljes fogyasztói kosár inflációja.(ld. élelmiszer)
4. A minimálbért emelték, ez azonban visszafogta a másik ígéret az 1 millió (!!!???) munkahely termetését. Vagy ennek említése most valamiért kimaradt?
5.Az államadósság Ft ban és GDP hez mérve minden eddiginél magasabban volt pár hónapja, és most azért csökkent nagyon picit, mert Ön elszaladt az utált IMF-jéhez, hogy jöjjön már segíteni. Hogy is tetszett annak idején mondani? "Ha az IMF jön, akkor én megyek!" Figyelem majd ősszel, hogy ez ügyben Ön netán kivételesen igazat mondott-e, bár az eddigi tapasztalatok alapján nagy reményeim nincsenek.

belekotty 2012.08.16. 09:31:33

@W0M1TT: Ebben igazad van. A Tasnádi ügy is erről szólt.

VoluntartistA 2012.08.16. 09:42:10

Őszintén gratulálok Bandi bá'! Tényleg jól sikerült ez az írás; a félázsiai viszonyaink miatt a nevetés és a sírás, a szánalom és a düh kergetőzik bennem, nem tudom mi fog győzni, hogy nem a FideSS az biztos.

Anti Anyag (törölt) 2012.08.16. 09:45:36

"Félázsiai".

Erről nekem mindig a balliberálisok jutnak az eszembe, hiszen nemrég Moszkvát és a kommunista hordát szolgálták ki.

A 2006 október 23-i események, a hatalmas rendőri, katonai korrupció, maffia, cigány és a bankok uzsorája, na ez a félázsiai.

egyjózsi 2012.08.16. 09:50:49

...én tudom, te tudod, ő tudja! De "ők" mikor tudják ezt felfogni? A "HIT" ellen mi az orvosság? A valóság érzékelése, úgy tűnik, nem...

egyjózsi 2012.08.16. 09:52:47

@Anti Anyag: ...a vezíred mondta, rád, és a hozzád hasonlókra, hogy "félázsiai" Igaza volt...

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2012.08.16. 10:03:03

Párttitkárnak kisztitkár fiából nem lesz demokratikus szalonna.
A nyílt verseny létrehozása helyett, zavaros támogatások vannak, hogy a tehetséget, szakértelmet elnyomhassák. Szakértelem és tehetség nélkül csak romlani fog itt minden.
És akik ezt teszik, azok Kádár spicliseregének tagjai, vezérei, haszonélvezői. Ők ülnek a parlamentben és ők viszik az országot a romlásba.

soproni1 2012.08.16. 10:11:27

@Madnezz: Romlásba mi visszük az országot. Ezek csak azt csinálják, amit a választóik szeretnének.

manhattan (c) · http://manhattan.webspawner.com/ 2012.08.16. 10:20:15

Orbán és Matolcsy = két gazdasági idióta.

Ezek a világon semmihez nem értenek. Csak azt tudják mint a komcsik: a híveiket rózsaszín mesével agymosni, állandóan külsö és belsö ellenségekre gyanakodni. Persze ezek az eredménytelenségek nem is csoda, hiszen az Orbán-kormány majd fele volt MSZMP-s. A hódudvar meg valszeg csak azokból áll.

sas70 2012.08.16. 10:27:11

Ez is egy újabb lufi, a nezeti lufi eregető tíímtől! Egy hónap múlva ezt is eleljti mindenki és jöhet a következő marhaság. Kenyér sem kell a népnek, ha van jó nagy cirkusz!

aritus 2012.08.16. 10:41:59

Ráadásul most olyanról ír levelet, ami még nincs, csak tervezik, és a fedezet meg aztán abszolút nincs meg rá. Most magáról az "akció" abszurditásáról nem is beszélve, a kérdés az, hogy mibűl akarják a munkahelyeket megvédeni?

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.16. 10:54:57

Egy vicc jutott eszembe:

Két ember beszélget.
- Hallod, olvasom a híreket, hát azt hiszem nagy színész ez az Orbán.
- Ja, én is szeretném őt minél több darabban látni...

Lencsés István 2012.08.16. 11:27:24

MAGYARORSZÁG nem tündérország : Ez az első hazugság . FELCSÚT - on nincsenek félázsiaiak . Ez a második hazugság . És csak az ajánlót olvastam el .... Névtelenül hazudozni SZÉGYEN ! ! ! + !

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.08.16. 11:39:13

Nem lehetne, hogy 14-ig szabadságon maradjon?

csak egy néző 2012.08.16. 11:43:08

Viktorka annak idején hülye volt az iskolában magyarból,történelemből,matekból,fizikából,ezért jelentkezett a jogi pályára.Kiváncsi vagyok,hogy mikor derül ki,hogy ki írta a diplomamunkáját,mert,hogy ő nem az tuti,mert a sok "tanulás" eredményét az egész ország szenvedi.Mindenki jobban járt volna,ha megmarad focistának a Felcsut III-ban a libalegelőn a bandájával együtt.A kapus poszton a barom kuszaszemmel.Gyönyörű csapat lenne.

csak egy néző 2012.08.16. 11:48:30

Nini,most látom,hogy megunta a csattogós lepke tologatását a nagytudású(pék,cukrász,sportszakértő és ha jól emlékszem szippantós) Lencsés Pistike.Úgy,hogy óvattal kommentelni emberek,mert kaptok a pofátokra a mélymagyar Pistikétől.

mizrolist 2012.08.16. 11:54:01

@aritus: a Fidesz eddigi "megvédjük" akcióit látva én aggódom azokért a munkahelyekért...

rókafogta 2012.08.16. 11:59:28

@nixe: És még az is megtévesztő(hazugság ahogy mondja) az 55 év felettieknek stb..... csak a munkanélüli új dolgozóknak de ezt a köztudatba nem így dobja. Az IMF nem jön összel(vagyis minek) Orbán abszolut nem akar velük egyezkedni(mivel a feltételeket ami őrá és csókos seggnyaló bandájára hátrányos lenne) véletlenűl se teljesíti. A többit amit leírál szin tiszta igazság a nagy lóf@ védett meg devizahiteleseket sőt ahogy írod akik fizetnek azokkal mégjobban kiba@..tt

Melchi Zadok 2012.08.16. 12:04:14

@Anti Anyag: A felazsiairol nekem pl te ugrottal be.
Mi a bajod ezzel?
Miniszterenokod nyilatkozott rolad, neked ez smafu?

rókafogta 2012.08.16. 12:07:22

@Lencsés István: Ne is olvas el belőle többet mert úgyse érted Vannak akik névvl hazudoznak! Pl: O.V.

manhattan (c) · http://manhattan.webspawner.com/ 2012.08.16. 12:07:28

Egyébként Orbán pasa most már legalább annyit hazudik mint gyúrtcsótány.
Azt mondja, hogy kimentette a devizahiteleseket.
Nos, valójában 15%-ot "mentett", a felsö 15%-ot, akik ki tudtán maguknak bulizni a végtörlesztést. Ez sem a köz(G)ép- és alsó osztály privilégiuma volt.

Szóval nem volt ennek a bünbanda kormányzatnak elég, hogy törvényt hoztak saját maguk vagyoni elönyszerzésére (adókulcs csökkentés 16%-ra), egy másik törvénnyel még az adósságuk 30%-át is eltörölték. (technika: áttolták a bankokra meg a 85%-nyi lúzer népre)

Hogy Európa mit ismer el a két magyar gazdasági idióta ország rohasztásából, az teljesen világos: semmit. Viszont a tankönyvekben már kezdik megírni. Elrettentö példának minden értelmes ember számára.

ásványi répacukor 2012.08.16. 12:11:27

@Lencsés István: Nos Lencsés ur. Névvel lóditani, szemrebbenés nélkül belehazudni a
zemberek pofájába mennyivel elegánsabb!
Olvasatlanul: ezért kár volt felkelned reggel!

Patreides · patreides.blog.hu 2012.08.16. 12:37:34

@manhattan (c): "Egyébként Orbán pasa most már legalább annyit hazudik mint gyúrtcsótány."

Gyurcsány pont annyit hazudozott, amennyit a politikusok alapból szoktak. Csak ő egyszer, zárt körben ezt rosszallóan el is ismerte, amit felvettek, és egy megtervezett időpontban valakik közzé is tettek.
Amennyit Orbán és Matolcsy hazudozik, az nagyságrendekkel felülmúlja egy átlagos politikus napi szintjét. Ezzel már Kubával, meg Észak-Koreával versengenek.

Lencsés István 2012.08.16. 12:53:46

@rókafogta: Szerintem tanulj meg írni aztán kommunikálhatunk .

rókafogta 2012.08.16. 12:59:35

@Lencsés István: Na látod mondtam én ,hogy nem értesz te semmit! Maximum egy betű hiányát.Egyébként nem különösebben akarok veled kommunikálni, de példaképeid biztosan helyesen írnak.Pl.Pali bácsi, az más kérdés ,hogy számolni is nagyon tudnak.

babakék 2012.08.16. 13:00:04

@Anti Anyag: Ez sajnos csak szájkarate, de kíváncsian várom antianyag az érveket is, mert már rohadtul unom, ha a fideszfanok, a védhetetlen orbáni dilettantizmus mellett nem érveket sorakoztatnak - pedig biztos annyi van! - hanem folyamatosan libsiznek, emútnyócéveznek, Moszkváznak, gyurcsányoznak, stb. Mondj 3 olyan jó intézkedést, ami a lakosság TÖBBSÉGÉNEK!!!! jó és igazságos volt. A többi maszlag, amit az összes kommentedben IS öszehordasz, csak szánalmas mellébeszélés. Tudom, ezt a feladatot kaptad az agitprop osztályon, de azért az igénytelenség akkor is igénytelenség! Tényeket kérünk!

Roy 2012.08.16. 13:26:40

Munkahely védelmi akció. Megvédjük a munkahelyeket. Akkor már munkahely se lesz?
Amit ideáig megvédtek az mind kimúlt.
Különösen szeretem a "szeretem a munkahelyemet" című oriásplakátokat.
Csak egy kicsit hiányos a szöveg mindegyiken. Pl: Szetem a munkahelyem 47 ezer forintért, mert ebből jól meg tudok élni, vagy egy terhes nővel a képen - Szerettem a munkahelyemet amíg ki nem rúgtak, köszönet az új munkatörvénykönyvnek.

@manhattan (c): Gyurcsány legalább elismerte, hogy hazudtak. Ez az Orbán nevű csótány meg soha.

manhattan (c) · http://manhattan.webspawner.com/ 2012.08.16. 13:37:58

@Patreides:

A 2006-os választás elött az EU világossá tette a maszopnak, hogy a választásra tekinetttel nem avatkozik be a költségvetés "kiigazítása" ügyében, de ha szeptemberre nincs meg az a megszorítás az új kormánytól, amit már évek óta ígér, de rendere elsunnyugja, akkor jön a szankció. A Kohéziós Alapok felfüggesztése.

Még szép, hogy gyúrtcsótánynak be kellett ismernie a tagok elött, hogy elkúrták és a számla jön szeptemberben.
A tagoknak ez semmi katarzist nem jelentett, mert végülis a maszop 60 éve a hazudozásra és elkúrásra épült párt volt.

Így a beismeréssel gyúrtcsótány semmi elismerni valót nem csinált. Söt, a népnek is tovább hazudott volna reformot meg miegymást, ha le nem buktatta egy bátor és öszinte maszopos a felvétellel.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2012.08.16. 14:18:59

@soproni1: A szavazásra jogosultak 10%-a szavazna most rájuk. Szerintem ez nem jelenti a szavazók vágyainak maximális kielégítését, de még a minimálisat sem. Szóval nem az elvárt irányba terelik az országot.

KevinMulder 2012.08.16. 14:41:29

@Lencsés István: Szia Pityu! Nem nagyon voltál aktív mostanság! Kezdtél hiányozni! Igazából nem annyira :) .... De mondd csak, hogy megy a sorod? Megvan már a sportkommunikátori diploma? Nem gondolod, hogy a hosszú távú munkalehetőségeidet behatárolják az egysíkú kommentjeid?

KevinMulder 2012.08.16. 14:43:26

@csak egy néző: szippantós is volt? Hijjnye no, ezt nem is tudtam :)

SzaszaG1 (törölt) 2012.08.16. 14:46:25

Ez majdnem olyan mint az egy év alatti 7.5%-os visszaesés, csak akkoriban azt pozitívumként értékelték az itteni blogok.

Talán ha elárasztanánk deviza alapó hitellel a lkaosságot és plussz 1000 mrd forintot hitelból belepumpálnánk a gazdaságba, akkor produkálnánk vagy 2-3 % növekedést. Ne felejtük el, hogy amikor környéken sem volt válság, csak eladósodás mellett voltunk képesek kicipicit nőni.
DE sajnos a hitelle csak rövid távon lehet növelni a fogyasztást, és ezt a kedves mszp eljátszotta. A nyomorba juttató hiteleivel próbálták elfedni a gazdaság tönkretételét, a munkanélküliség megduplázását, az államadósság több mint kétszeresére növelését, a vesenyképességünk 26. helyről 62. helyre töténő rontását.

De sebaj megfordultak a folyamatok. Azóta visszajöttünk 48. helyre versenyképességben, támogatják a családosokat, csökken az államadósság. Tudom baloldal ez hitkérdés, az eurostat számai és a vesenyképességról készült nemzetközileg elismert tanulmány mind csak OV holdudvarába tartozó szervezetek.. :D

Lencsés István 2012.08.16. 14:58:50

@ásványi répacukor: Úr hosszú ú , tanuljon meg írni , ha nem , akkor nem reagálok . " .... zemeberek .... " nincsenek . Nem hazudik itt senki , legalábbis akinek neve van az nem .

@rókafogta: Én értem , te nem értesz . Nekem nincsenek példaképeim . Ki az a Pali bácsi ? :O

manhattan (c) · http://manhattan.webspawner.com/ 2012.08.16. 15:12:20

@SzaszaG1:

A mértékádó szervek versenyképességi rangsorán Mo rendre a 40-50 közötti helyeken volt. De mire is került volna elörébb az utóbbi 2 évben? Háromszoros bóvli és Kiváló élenjáró recessziós országként?

Az adósság csökkenése meg láthatóan nálad hitkérdés. 80%-on vették át, most van 79%. Közben saját maguk villognak azzal, hogy 1.500 md ft-ot zsebeltek be a vállalatokon (= nem lakossági megszorítás). Ehhez hozzárakhatod a 3.000 md-os manyup vagyont (meg az évi 400 md-os nyugdíjbevételt), akkor az jön ki, hogy ennyi pénzböl 65%-on kellene állnia az államadósság rátának. De ha beleszámolom a komcsik hátrahagyott kvázi fiskális kötelezettségeit meg egyéb költség bombáit (pl EU AFA), akkor is 70% körül kellene állnia az államadósságnak.

De nem ott áll. Hanem 79%-on.
Hol a lé?

rókafogta 2012.08.16. 15:16:17

@Lencsés István: Én téged értelek, meg sajnos azt is amiről blog szól. Meg a helyzetet is sajnos (ha csak "a névtelenül hazudozni " nem értetem félre.Mert most megnéztem a levelet azon nincs név csak fénykép. lehet, hogy arra gondoltál? Pali bácsi? S.P.

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.16. 15:34:08

@Lencsés István:

Jaj, már itt is rontod a levegőt, te szippantós-ájkídós szájkarate mester?

Patreides · patreides.blog.hu 2012.08.16. 18:05:20

@manhattan (c): Egy bátor és őszinte maszopos, ja, ja. :)
Az objektivitásra törekvésnek még a nyomát sem találom a mondataidban, így pedig nehéz a kommunikáció.
Más emberek csúfnevekkel illetése meg ősi gyengusz szokás, ez nem vezet sehová, illetve ahová vezet, oda én nem szeretnék menni.

Lencsés István 2012.08.16. 21:38:14

@rókafogta: Ismét ha megtanulsz írni , akkor majd megint reagálok .

@Szendike, a Kárpátok réme: 1 . Neten nem lehet levegőt rontani . 2 . Nem vagyok szippantós , sem ajkidos , sem szájkaratés ( Vastagbor.blog.hu - n akartam találkozni egy anonimmal , de fosott eljönni , így szerintem hagyjuk ki a szájkaratés ) . Úgyhogy ne hazudozz .

rókafogta 2012.08.17. 09:57:52

@Lencsés István: Szarok rá,hogy mit teszel,és időm sincs rá.

Bandi bá' 2012.08.17. 10:43:39

@Lencsés lstván:

Muszáj neked itt piszkolni a tényeiddel, te fogyatékos?

Lencsés István 2012.08.17. 10:51:38

@rókafogta: Neten nem lehet szarni .

@Bandi bá': Nem vagyok fogyatékos , és neten nem lehet piszkítani .

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17. 11:02:31

@Lencsés István:

Pont az ilyen 5 éves óvodás szintjén lévő megszólalásaid miatt tartanak annak. De azért írogass csak, mindig jól jön egy udvari bohóc ájkídós-szippantós :-)

csak egy néző 2012.08.17. 16:48:40

Nézzétek meg ennek a kisköcsög Lencsés Pistikének a Facebook oldalát.Magáért beszélnek a fotói.

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17. 20:19:23

@csak egy néző:

Amíg ilyen lencsés-félék alkotják a felcsúti napóleon szavazóinak gerincét, nagyon nincs mitől félni :-)
Olvasd el alaposabban a hozzászólásait bármilyen blogon szegén fogyatékkal élőnek... amikor már a Hírcsárdán is megpróbálja megmagyarázni, hogy a vicc az szerinte miért nem vicc, akkor tényleg az az érzésem, hogy egy 6 éves kölyök ül a gép előtt, mert ilyen hülye felnőtt nem létezik. De persze nem fogja fel.

csak egy néző 2012.08.17. 21:17:25

@Szendike, a Kárpátok réme:
Ezért mondtam,hogy csak meg kell nézni a fotóját.Valami szexpartnert kereső oldalon is szerepel a kisköcsög(szerintem meztelen nőt is csak a neten látott még),habár a Facebook oldalán van egy fotó,ahol állítólag a barátnőjével van.Az a fotó is magáért beszél.Sajnos sok ilyen kis patkányból áll a felcsuti suttyó szavazó tábora.

Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17. 23:10:12

@csak egy néző:

Az a barátnős kép, amit egyszer a Vastagbőrre is belinkelt valaki?

Pfej, fene a gusztusát...

anonymand 2012.08.18. 14:11:37

@Lencsés István:

Tisztelt Lencsés István!

Nagyon igazad van!
Bonsai Duce a népünkre értette, hogy félázsiai, a felcsúti barmok nem tartoznak nép kategóriába, jól megmondtad.
Abban is igazad van, hogy nem Te vagy fogyatékos, hanem mindenki más, aki akár alacsonyabb, akár magasabb mint Te, valamint akit nem Lencsés Istvánnak hínak.
A későbbiekben azt írják, hogy "kisköcsög", ám ez is hazugság.
Te nem kicsi vagy, hanem nagy.
Senkinek nem kell válaszolj, csdak annyit, hogy nem válaszolsz neki, tanuljon meg írni, ne hazudozzon, és ne írjanak linkeket, mert arra semmi szükség, hiszen Te tudsz linkelni segítség nélkül is.
És még, tényeid vannak. Ez fontos!

Tisztelettel:
anonymand
süti beállítások módosítása