Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Orbán magasról tesz az övéire

2013.01.07. 13:10 :: Bandi bá'


  Fénylő Csillagunk ismét megmutatta nemzetszerető arcát, hiszen felelős, a jövő nemzedékére feltétlenül gondoló miniszterelnökként annyira nem érdekelte a Hallgatói Hálózat meghívása, hogy még csak válaszra sem méltatta őket. Ellenben kezét-lábát elvetve kavart ki Zürichbe, hiszen ha a FIFA hívja az embert, az mégiscsak valami. Hogy közben odahaza a puskaporos levegő mit sem oszladozott a feldühödött egyetemisták körül? Na és, majd megunják előbb-utóbb.

  Illene legalább valamiféle fontossági sorrendet tartani, és legalább egy kicsit úgy csinálni, mint akit érdekel a dolog, ha már állítólag éjt nappallá téve dolgozik értünk. Egy negyedosztályú falusi focistától persze kicsit nehéz is elvárni, hogy érdemben ott kezelje a felsőoktatást, ahol kell, és uram bocsá' úgy tekintsen rá, mint felelős politikus, de annyi jólneveltséget talán magára szedhetett volna a plusz kilók mellett, hogy legalább annyit üzen, bocsi fiúk-lányok, engem aztán hót nem érdekel ez az egész diákgyűlésesdi, és amúgy is, a Havasi Berci majd elmotyogja a sajtónak, hogy a tárgyalások rendben haladnak veletek, úgyhogy csókpuszi, akad nekem jobb dolgom is, és amúgy is, az ELTE bölcsészkarán egy árva focikapu sincs, amit nézegethetek. Ez talán még egy SMS-be is belefér, és ha pár hete például mindenkikedvence-bayerzsolti is el tudta küldeni Török Zsoltot a búsba egyetlen üziben, akkor ez elvárható lett volna a miniszterelnöktől is. Na persze nem ő volt az egyetlen, akit látványosan nem érdekel ez az egész, hiszen Hoffmann Rózsa és Balog Zoltán is egyaránt úgy döntött, nem zavartatja magát holmi személyes megjelenéssel és üzengetéssel, végül is a vezér által mutatott példa mindig jó és ragadós. Egyedül Maruzsa Zoltánba szorult annyi jólneveltség, hogy legalább annyit üzent, nem áll módjában a hivatalos tárgyalópartnereken túl más szervezetekkel is egyeztetni. Ez az elutasítás pedig már önmagában is több, mint az eddigi összes gesztus, amit a kormányfő megtett, aki az első diáktüntetések óta folyamatosan olyan látványosan tesz az egészre, hogy az már tényleg belpolitikai mérföldkőnek számít a leszarásban, és minimum rinocéroszbőr szükségeltetik hozzá. Ha pedig netán mégis megszólal, akkor azt nem máshonnan, mint kicsinyke webkamerája mögül teszi, vagy egyenesen a facebookon, mert az olyan trendi, meg fiatalos, de esze ágában sincs kiállni a pulpitusra és a tömeg szemébe nézni, ahogy azt egy felelős politikus általában teszi, ha azt akarja, hogy egy kicsit is komolyan vegyék. Most vagy az a problémája, hogy a HaHa gyűlésén várhatóan nem a labdakergetés lenne a fő téma, vagy az, hogy az ELTE mégsem egy afféle félhomályos, vidéki romkocsma, aminek az árnyékába csendben be lehet húzódni másfél tucatnyi Fidelitas taggal, meg ugyanannyi bőrnyakú testőrrel, és szelíden el lehet társalogni arról, amiről ő akar.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr645002993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.01.07. 16:13:54

Felveszünk:
bohócügyi államtitkárt
süti beállítások módosítása