Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A rettentő pofon története

2012.10.02. 18:00 :: Bandi bá'

  Kétség sem fér hozzá, a Fideszben eljött az Armageddon, Viktor szívében valószínűleg már végigvágtázott az apokalipszis négy lovasa, a szenátorasszony nyilván már készül valami jól megírt gumicsonttal, Semjén meg bizonyára azóta is imádkozza a rózsafüzért, ahogy az egy jó keresztényhez illik, mert hát nem-koalíció ide vagy oda, mégis csak könnyebb a nagyvezér hátán újra és újra belovagolni a Parlamentbe négy évenként, mert önerőből valószínűleg a lépcsőig sem jutnának.

  De hát mi történt? Nos, nem egyéb, mint hogy vasárnap a dunaföldvári választásokon a Fidesz kikapott, mégpedig magától a sötét oldaltól MSZP-től. Megy is a sápítozás, szinte mindenki sokkot kapott, holott kéremszépen ott járt a városban Kövér László meg Jakab István is, és tessék, ezeknek a mocsok választóknak mégsem elég jó semmi, fogják magukat és csak úgy a "komcsikra" szavaznak, hát mi van itt emberek, kiáltott fel még Szíjjártó is, rendszerváltás? A pártközpontban állítólag elemezgetik a bukást, a helyi jelöltet meg bizonyára azóta is repülősóval élesztgetik, Lázár kettesével kapkodja befelé a nyugtatókat, a laborban pedig tucatnyinál is több fehéregér pusztult már el a nagy elemzések közepette, de mégsem találja senki a választ a történtekre. Viktor állítólag már végrendelkezett is, hogyha a birodalom mégsem állja ki az idő próbáját, és darabokra törve összeomlik, akkor a Kossuth téren mindenképpen szorítsanak helyet egy mauzóleumnak, na persze nem neki, hanem a sírba szállt NER-nek. Pofon ez kérem, mégpedig rettentő, suttogják most egymásnak az illetékesek, az eresztékek recsegnek, a telefonok meg azóta is csengenek szakadatlanul.

  - Halló, Vikikém, képzeld már, Dunaföldvárt elvesztettük, na de nem játékgépen, hanem a választásokon!

  - Vá-lasz-tá-so-kon??? Hogyaza... betiltani!!!

  Azért tényleg érdekes látni ezt az össznépi pánikot. Ebből is látszik, hogy akik odafent ülnek, azoknak az esetek többségében valóban nincs semmiféle kapcsolatuk a választókkal, és komolyan azt hiszik, éppen elég a nagyvezér árnyékában szónokolni, és a választópolgár innentől nem is lát másféle x-et a szavazólapon, csupán az övékét.

  Egy tanulsága van ennek az egésznek, nevezetesen  az, hogy nem árt(ana) időnként odafigyelni a kontárkormányzás hatásaira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr714815645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása