Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sz@rlapátolás, izomból

2012.10.17. 16:00 :: Bandi bá'

  Ezt is megkaptuk, a kormány lehúzta a klotyón a jövő évi költségvetést, mert rájöttek, hogy van még ott egy 367 milliárd forintos lyukacska, amit hogy, hogy nem, nem vettek észre, pedig azt hiszem fütyült benne a szél izomból. A megszorítás szót persze úgy utálják, mint varjú a rohadt tököt, meg persze nem is venné ki jól magát, ha a Kedves Vezető ilyesféle dolgokat nyomna az alattvalói nyakába, nem szocik ők kérem, hogy megszorítsanak, ezek itt egyenlegkiegészítő intézkedések, semmi több. Persze valójában jóval több, mert attól, hogy trüffelnek hívom a hasmenés végtermékét, az attól még nem változik, de Matolcsy, meg az összes többi  szakbarbár bocsánat szakember (ha-ha!) szerint de. Az már szóra sem érdemes, hogy ezt is rákenjük Brüsszelre, aztán hogy ott tudnak-e róla, vagy leginkább nem, az senkit nem érdekel, és különben is, ha nem tetszik Brüsszelnek, hogy rákenjük a saját balf@szságunkat, majd ovi beleírja a tákolmányába, hogy márpedig ezért csakis ők tehetőek felelőssé, azt' coki, már ahogy mostanság járja a szólás.

  Viktorka jobbkeze Matolcsy (vett volna magának a vezér inkább egy kutyát, ugatni meg nyalni az is tud, viszont nem beszél hülyeségeket) tehát ismét alakított,  és elmagyarázta, hogy ez miért jó, miért nem megszorítás, és hogy nemazemberek... Egyenlegkiegészítő intézkedés persze már csak azért sem lehet ez az egész, mert egyenleget csak megfelelő prosperitással lehet javítani akár pluszban, akár mínuszban, ezt minden elsőéves közgazdászhallgató tudja. Ez nem egyéb tehát, mint megszorítás, de persze nem is kell ezt elmagyarázni, hiszen úgyis tudja mindenki. Tudjuk mi, választók, meg tudják odafent is, csak gáz lenne kimondani, hogy nem csinálunk mást, mint lapátoljuk a sz@rt kedves félázsiai népem, innen oda, onnan meg ide, de akárhányszor rakjuk el meg vissza, csak nem akar fogyni ez a kupac, pedig már minden létező alternatívát kitaláltunk, kire kenjük rá ezt a halmot, de ez csak itt bűzölög, hiába kántálja Matolcsy is olyan kitartóan, hogy "nem a zemberek fizetik meg", akkor se tudjuk senkivel elhitetni, hogy ez nem a saját két és fél éves szerencsétlenkedésünk eredménye, hanem valami más.

  Lehetne most azzal jönni, hogy az egykulcsos adó miatti kiesés, hát akkor állítsátok vissza a kétkulcsosat basszus, de felesleges, miből keresne meg akkor potyán havi pár százezret az ovi-klán, meg pedálozhatnánk azzal, hogy úgy évi 70 milliárd esik ki a nyerőgépek felszámolásával, de ugye ezt is felesleges az orruk alá dörgölni, mert Viki tönkre akarja tenni a Videoton ellenfelét, hiszen a foci mindenek felett, és ha ahhoz az kell, hogy így tegye tönkre a nyerőgépbizniszben érdekelt ellenfél csapat fejét, akkor ezt fogja tenni

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr344854275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása