Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Orbán, a magyarok védőszentje

2012.11.07. 14:15 :: Bandi bá'

  A mi Fénylő Csillagunk ismételten kinyilatkozott, most viszont nem az szaladt ki  a száján, hogy ő igazából nem is volt forradalmár, hanem valami ennél is szebb. Történt ugyanis, hogy vezérünk interjút adott egy ír lapnak, gondolván, hogy ott nyugaton  is lássanak már némi betyáros magyar demokráciát, és lényegében úgy aposztrofálta önmagát, mint az egyszerű magyarok védelmezője, akik - szerinte - éppen úgy szeretnének élni, ahogyan azt ő gondolja.

  Nos, én nem tudom, hogy a miniszterelnök sorban végigkérdezett-e mindenkit? Nálam például nem járt sem ő, sem a cigányokat szavazni furikázó fekete Audi (ami jár a tesóinak az jár, ugye), de ha én kimaradtam a szórásból, akkor kimaradtunk még egy jó páran mások is, innentől viszont honnan tudod kedves Viktorom, hogy én éppen úgy szeretnék élni, ahogy azt te meg(rém)álmodtad? Az csak egy dolog, hogy azt sem engedtem meg, hogy a nevemben nyilatkozz, viszont talán nem ártana egy gyors pillantást vetned a közvélemény kutatási eredményekre, meg a nemzeti inzultációs gyújtóspapírodra, és máris látnád - ha akarnád - hogy az általad megálmodott életből mostanra igen csak kevesen kérnek. Az pedig, hogy az egyszerű magyarokat véded, még egy vicclapban is durva lett volna - ha csak nem azokat tekinted a szó legszorosabb értelmében véve egyszerűnek, akik még hajlandóak felkelni a hívásodra és zombitekintettel végigvonulni a városon. Na, ők tényleg egyszerűek, szó se róla. De kérlek, az elhomályosult Napóleon-komplexusod ellenére se nevezd magad a kisemberek védőszentjének, egyrészt azért, mert ez k.rva röhejes, másrészt meg hagy emlékeztesselek arra, hogy te annyira véded a kisembert, hogy:

- A milliomos haverjaid meg a családjuk zsákolnak be minden földet az országban, ellehetetlenítve a vidéki lakosságot.

- A gazdaságpolitikád miatt már többen menekültek el az országból, mint '56 telén.

- A folytonos EU-ellenes hepciáskodásaid és kontár kormányzásod miatt hétről hétre szűnnek meg a munkahelyek.

- Egy egész város (Esztergom) döglődik miattad, csak mert nem bírtad elviselni, hogy nem nyalták fényesre az üleped.

- A tandíj miatt (amit nevezz bárhogy is, akkor is csak tandíj) tehetséges gyerekek ezrei esnek el a továbbtanulástól, csak mert apu és anyu nem jómódú.

  És ez csak a jéghegy csúcsa vikikém. A múltkor Harangozó Tamás úgy a képedbe mászott, hogy másnap már be sem mentél a Parlamentbe sértődöttségedben. Javaslom, ilyenkor ugorj el a Showder Klubba, szerintem óriási sikered lenne ezekkel a szövegekkel. Meg ott nem is csesznéd szét az országot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr854895326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása