Most megmondjuk

Véleménynyilvánító blog a hazai politikáról, közéletről, bulvárról - és még ami jön.

Friss topikok

Utolsó kommentek

Testvérblog

2848500-resume-des-fleurs-a-fond-blanc-avec-de-nombreuses-feuilles.jpg

Blogajánló

abstract-plants.jpg

citrom.jpg

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Verjük együtt

2012.09.12. 15:30 :: Bandi bá'

  Elvégre verni jó. Az ember csak megtornáztatja előtte egy kicsit az izmait, nehogy valamelyik fránya izom a kezében (alkar, netán csukló) meghúzódjon a nagy munkában, aztán hajrá, már lehet is kezdeni a "melót." És ahogy az ember keze csattog rajta, úgy pirul ki az arca egyre jobban, még aztán a végén pihegve lehet szemlélni a jól végzett munka eredményét.

  De azért próbáljuk meg kielemezni Varga István gondolatmenetét. Abba most ne menjünk bele (megtették már az elmúlt 2 napban mások), hogy a "tisztelt" képviselő úr sz@rba se vett több mint 100 ezer választópolgárt, akik az aláírásukkal járultak hozzá ahhoz, a Parlament végre lépjen valamit érdemben a családi belüli erőszak ügyében. Istvánunk végre kimondta azt, ami amúgy is nyilvánvaló már úgy háromezer éve minden férfinak, csak eddig senki nem lépett még bele negyvenhetes bakanccsal a nők szájába, ha egyonjogúságról beszéltek, nevezetesen, hogy hölgyeim, fakanalat a kézbe, porrongyot a másikba, szád lapos, melled feszes, és ha ugrálsz, megvonom még a szavazati jogodat is galambom. Évente olyan 40-50 nő hal meg Magyarországon a bántalamzások miatt, és legalább tízszer annyian válnak lelki nyomorékká a nem fizikai (lelki, verbális, szexuális) terror miatt, na de mit számt ez, hiszen aki túléli, az nem rontja a statisztikát, ergo nem a mi gondunk, aki meg belehal az biztos annyit is ér. Nemde?

blog-4no.jpg

  Az pedig ugye nem újdonság, hogy a családon belüli erőszaknak sokszor nem csupán a nők, de az öregek, a gyerekek, olykor a beteg családtagok is az áldozatai. És persze ez az egész leginkább ama újkori (XIX. századi) felfogásból ered, miszerint ami a családon belül történik, ahhoz senkinek semmi köze, nehogy szó érje a ház elejét, mert akkor jaj a jó hírünknek. Amíg ez a felfogás nem változik, és felülről is ezt sulykolják, sok minden nem fog változni.

  De a lényeg az, hogy egy nő ne akarjon itten emancipálódni a nagy magyar ugaron. olyat meg főleg ne, hogy még elő is vegyék azt a férfit, aki netán megneveli alkalomadtán. Mi lesz itt kérem, ha minden vagina önállósodik, és csak akkor nyílik meg, ha ő akarja, ha a gazdája visszabeszél, netán még jogosan fel is háborodik a bánásmód ellen? Álljunk már meg! A nők csak szüljenek három-négy gyereket (a 47 ezerre és a minimálbérre amúgy pont aktuális nagy családod tervezni), aztán ha még marad idejük, akkor emancipálódjanak, de amúgy csend legyen, különben jön a pofon.

  Egyébként úgy a negyedik-ötödik gyerek világra hozatala után milyen plusz emancipációs jogokat kapnak majd? Szabad lesz netán férfit verni? Ezt is tisztázni kéne.

blog-varga.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostmegmondjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr34772714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása